Welcome Back Log In Create Account

Vând DALLA CORTE STUDIO

Salutare tuturor, mă despart de al meu DALLA CORTE STUDIO (INOX) , achiziționat în 29.12.2020 si livrat in Februarie 2021. Aparatul a fost folosit in regim casnic până în aprilie 2022 (maxim 3 cafele p zi) iar apoi în regim de „tasting” în cafenea, din aprilie până în septembrie 2022. În total are undeva la 4500 de cafele pregătite. Îngrijit zilnic așa cum se cuvine, sita IMS 200 schimbată în August 2022.

Espressorul se vinde împreună cu:
  • 4 portafiltre – 2 cu cioc dublu, 1 cioc single, 1 naked + 5 coșulețe 24mm, 26mm, 28mm, 30mm 32mm + sită blind
  • 1 tamper dinamometric 53 mm reglabil
  • 1 Tamper DC
  • 1 Nivelator Motta 53,5
  • 1 Nivelator SKIDD 53,4mm
  • 1 suport tamper 53,5 mm
  • 1 funnel lemn nuc 54 mm

Prețul este 13000 LEI, ușor negociabil. Se eliberează factură pentru achiziție.

Aparatul se poate ridica din Cluj-Napoca, nu il trimitem prin curier din motive evidente.

Se poate vedea & testa in cafenea ( Str. Borhanciului 60)

Pun poze mai jos!

https://imgur.com/a/20PHcWB[Image: 20PHcWB]
Wilfa Uniform / Kinu Rebel / ChemeX / Kalita Wave/ AeroPress / Felicita Arc / Origami Dripper

Reply
Valabil În Continuare
Wilfa Uniform / Kinu Rebel / ChemeX / Kalita Wave/ AeroPress / Felicita Arc / Origami Dripper

Reply
Valabil in continuare

Reply
Pret nou de Decembrie, luna cadourilor, 11.500 lei

Reply
Pret Nou: 10500 ca sa fie un cadou de Crăciun apreciat .

Reply
Valabil pret nou 10000 Lei

Reply
Valabil in continuare

Reply
Daca cineva din Bucuresti este interesat, o sa trec eu prin Cluj in weekend si pot sa-l iau. Asa am ocazia sa ma joc si eu cu aparatul putin

Reply
(12-01-2023, 17:41)cristian.h Wrote: Daca cineva din Bucuresti este interesat, o sa trec eu prin Cluj in weekend si pot sa-l iau. Asa am ocazia sa ma joc si eu cu aparatul putin

sunt eu interesat.
Dalla Corte S + u ⋑ ı o | Dalla Corte Max

Reply
Se poate inchide, felicitări lui Kawaro pentru bijuteria achiziționata! Spor la extracții!

Reply
Așa e, felicitări!
La multe extracții reusite!! Altfel oricum nu pot fi [emoji16].
2017.11 Lelit Victoria, Kinu M47  ► 2018.09 Profitec Pro 300, Kinu M47 + Niche  ► 2019.09 Dalla Corte  S + u ⋑ ı o, Niche 

Reply
Masina a ajuns la mine, si tin sa multumesc pe aceasta cale colegului cristian.h care a adus bestia de la Cluj.
Dalla Corte S + u ⋑ ı o | Dalla Corte Max

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)