1. Betwood vertical 63 cumpărată pe data de 2.08.2024 de la Barshaker, de nouă folosită doar in regim casnic măcinam in jur de 60g cafea pe zi (20-25kg in total) , dețin cutie originală, factură ,mai are garanție în jur de 7 luni. Se prezintă ca și nouă. Preț 9800 lei ( stă pe bara de 2 luni). O pot transporta personal oriunde pe o rază de 250km. Se poate viziona/testa în Ovidiu județ Constanța. Cred ca este mult mai bine pusa in valoare intr-o cafenea de specialitate. Am început să consum foarte rar espresso. Pentru colegii cu care am interacționat mai mult ne putem înțelege cu plata în 2-3 tranșe. Ușor negociabil.
2.Force tamper ținut mai mult pe post de trofeu cumpărat din Israel- 700 lei
3.Cantar Acaia pearl negru cumpărat de la Barshaker, încă în garanție, folie din fabrică, ofer încă 3 folii cadou, am cutia originală, factura . Folosit doar pentru filtru- 700 lei.
4.Acaia Pyxis- bateria ține în jur de 2 săptămâni se încarcă în 30 min -
Cumpărat tot de la Barshaker pe data de 25.12.2023. Folosit pentru cântărirea dozei de cafea și espresso.
Vine însoțit de carcasa, greutate acaia pt calibrare, cutie originală
5. Blindshaker weber gri- 350 lei îmi amintesc ca am plătit vre-o 35 euro pentru transport pe site ul oficial. Si la acesta dețin cutia originala
Revin cu poze , pentru orice întrebări mă puteți contacta în privat.
Toate produsele pot fi predate în Easybox transportul este inclus în preț.
2.Force tamper ținut mai mult pe post de trofeu cumpărat din Israel- 700 lei
3.Cantar Acaia pearl negru cumpărat de la Barshaker, încă în garanție, folie din fabrică, ofer încă 3 folii cadou, am cutia originală, factura . Folosit doar pentru filtru- 700 lei.
4.Acaia Pyxis- bateria ține în jur de 2 săptămâni se încarcă în 30 min -
Cumpărat tot de la Barshaker pe data de 25.12.2023. Folosit pentru cântărirea dozei de cafea și espresso.
Vine însoțit de carcasa, greutate acaia pt calibrare, cutie originală
5. Blindshaker weber gri- 350 lei îmi amintesc ca am plătit vre-o 35 euro pentru transport pe site ul oficial. Si la acesta dețin cutia originala
Revin cu poze , pentru orice întrebări mă puteți contacta în privat.
Toate produsele pot fi predate în Easybox transportul este inclus în preț.
Espresso:ProfitecDrive|MahlkonigE65Gbw
Filtru:LagomCasa|V60|Orea
Deplasare:Kinu|Picopresso|Pipamoka
Foste:Bellona|BezzeraUnica|BentwoodV63|Niche|Sculptor64|Atom75|Df64&83|Libra&Oro|Ode
Filtru:LagomCasa|V60|Orea
Deplasare:Kinu|Picopresso|Pipamoka
Foste:Bellona|BezzeraUnica|BentwoodV63|Niche|Sculptor64|Atom75|Df64&83|Libra&Oro|Ode

![[Image: 3iiWUw0.jpeg]](https://i.imgur.com/3iiWUw0.jpeg)