Hello There, Guest! Login Register

Unde mergeti la Ski cu copii?

Salutare colegi!

Deoarece a venit iarna si sper ca va veni si zapada.... vreau sa imi duc copii (7 si 3 ani) la ski, undeva in Romania.

Cel mare a mai schiat doi ani la rand, o data in Poiana (ian. 2018) si o data la Ranca (ian. 2019). Pe cel mic nu l-am chinuit inca, si nu cred ca il chinui nici anul acesta.

Poaiana mi s-a parut un calvar - nebunie gen Mamaia, iar Ranca - frumos, dar departe de Constanta.

Voi unde mergeti cu copii la Ski? Cu cafeaua dupa voi, evident :)
Ce imi recomandati? Poate recomandati si o cazare (nu suntem pretentiosi).
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa BWT & Zepter

Reply
Salut!

Dacă va fi zăpadă :), îți recomand pârtia de pe Rarau sau Vatra Dornei, jud Suceava 

Zi plăcută!
Bezzera Unica PID | Niche Zero | CS-001 | Eureka XL | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics | VST 

Reply
La Azuga stiu ca se fac tabere pt copii. La Ranca am un prieten care e monitor. Cazari nu stiu, imi pare rau, dar te hotarasti pt Ranca, pot intreba.
Bezzera Aria (de vanzare), Honne, Outin, Aergrind

Reply
Multumesc mult pentru sfaturi!

La Ranca ne-am simtit bine anul trecut, dar e greu cu drumul - cu 2 copii in spate, fara stare nu stii cum sa ajungi mai repede :D. Luam statiunea in considerare in cazul in care nu se gandeste a mea doamna la altceva. Referitor la instructor, o sa tin minte si te contactez daca ne hotaram pentru Ranca.

Azuga - incerc sa evit Valea Prahovei din cauza aglomeratiei.

Rarau si Vatra Dornei, sunt de luat in considerare. Chiar o sa ma interesez - RaduNim - imi poti recomanda o cazare la care sa ma uit?

A fost cineva cu copii in strainatate? Se descurca instructorii din Bulgaria/Austria la comunicat cu copii?
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa BWT & Zepter

Reply
(21-12-2019, 18:07)Elian_CT Wrote: A fost cineva cu copii in strainatate? Se descurca instructorii din Bulgaria/Austria la comunicat cu copii?

Da, se descurcă foarte bine. Îți recomand Bansko, e mult mai aproape de tine decât Austria și ai șanse destul de mari să găsești și monitor vorbitor de limba română. Pârtiile și instalațiile sunt excelente.
Dacă ai chef, intr-o zi poți face o plimbare și in Grecia. Ești foarte aproape de Kavala, la cca 1h și ceva de mers cu mașina sau la cca 2h și ceva de Salonic. Pt copii va fi cred distractiv să trecă intr-o oră și ceva de la zăpadă, la străzi pline de portocali, plin cu portocale. Pe malul mării găsești și taverne cu terase protejate, unde poți lua un prânz pitoresc
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
Ce cazare preferi? Hotel/pensiune cu restaurant sau pensiune la cheie (sau cu "gazda primitoare") unde sa va faceți voi grătar, etc?
Bezzera Unica PID | Niche Zero | CS-001 | Eureka XL | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics | VST 

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)