e unul din preferatii mei: a preparat espresso mult timp pe strazile Londrei, acum e in Cehia cu o scoala a lui;
in tot ce face, pare sa-si sustina afirmatia:
Do not believe all you read, a lot of it is overcomplicating a simple process.
modest si clar in formulari,
l-am urmarit intr-un interviu, in care e el, cel de acum;
bine, pe ici pe colo mai trece si el usor peste problemele oamenilor, ca si acel cap incoronat : "daca n-au paine, sa manance cozonac"
indicatiile din primul episod, cu distributia simplificata de o rasnita profesionala, nu sunt de folos multora;
in schimb, acest al doilea episod cu tamparea usoara si simpla poate folosi multor incrancenati
si raman cele de baza ale lui GWILYM RHYS DAVIES - performanta extrema prin simplitate si eleganta...
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)