Good espresso addicted - shot M!
Targoviste
Nu s-ar putea face ceva cu cele 2 topicuri de pe Softpedia? De cateva ori pe zi trec pe acolo, ca un caine la blidul colegului, sperand sa gasesc ceva bun. Nu cred ca e numai din cauza vacantei. Ar fi minunat sa avem o singura casa.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
Espressoman infocat
Bucuresti
Nu prea vad ce s-ar putea face. Avantajul lor este ca sunt citite de foarte multi oameni care pot aplica sfaturile de acolo. Nu ai cum sa le 'muti' aici cu totul (cu tot cu continut). Dar da, lumea e in vacanta si nu mai are timp pentru a intra pe internet :)
Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar, Synesso, Mythos 1
Prajitor cafea
Bucuresti
Este lumea in vacanta , iti spun pentru ca eu vad in vanzari , in aceasta perioada si pana cel putin 15 august este pace si prietenie
Prajitor Probat, Rasnite Mahlkonig si Bunn
Espressoman Administrator
Bucuresti
(29-07-2012, 01:17)baloozzy Wrote: Nu s-ar putea face ceva cu cele 2 topicuri de pe Softpedia? De cateva ori pe zi trec pe acolo, ca un caine la blidul colegului, sperand sa gasesc ceva bun. Nu cred ca e numai din cauza vacantei. Ar fi minunat sa avem o singura casa.
Ce anume sa facem cu ele?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Espressoman infocat
SV
tu ai citit cap-coada cele doua topicuri? ca e o gramada de informatie adunata in ele dea lungul timpului. discutia se animeaza in general cand apare o tema mai controversata, e posibil ca si faptul ca e vara si e vremea concediilor sa aiba vreo influenta. si daca ai vreo nelamurire, daca vrei sa pui o tema in discutie, posteaza si ti se va raspunde. :)
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.
Good espresso addicted - shot M!
Targoviste
(31-07-2012, 08:29)Fane Wrote: tu ai citit cap-coada cele doua topicuri? ca e o gramada de informatie adunata in ele dea lungul timpului. discutia se animeaza in general cand apare o tema mai controversata, e posibil ca si faptul ca e vara si e vremea concediilor sa aiba vreo influenta. si daca ai vreo nelamurire, daca vrei sa pui o tema in discutie, posteaza si ti se va raspunde. :)
Nu jur pentru tot, dar la multe pagini am si revenit si revin. Acolo m-am virusat si eu, dar in acea vreme nu puteam accepta sa dau atat pe o rasnita de calitate, dar timpul mi-a aratat ca alta solutie nu este. E aur ce e acolo, nu trebuie pierdut, dar se pare ca treaba se misca. Postarile apar aici mai dese si nu cred ca vor mai fi depasite. Nu se poate realiza nimic in plus acolo fata de aici. Ma gandeam doar la faptul de fi acolo ceva "read-only".
Daca gresesc cumva, imi cer scuze.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Sunt ambele forumuri in vigoare oricum si foarte multi useri au cont pe ambele si posteaza oriunde, dupa bunul plac. Nu e vreo concurenta sau vreun loc care trebuie lasat balta. Ca si continut doar, topicurile de pe SP sunt proprietatea SP, si nimeni nu poate sa-si permita sa copieze ceva de acolo (in afara de titlul topicului, pe care eu l-am nascocit si l-am preluat pe acest forum). Inchipuie-ti ca un scriitor publica doua carti la edituri diferite - tine la ambele, in aceeasi masura!
Pe espressoman.ro am dorit o aerisire mai mare a problemelor discutate acolo sau altora noi, si in timp o aprofundare, astfel incat toti cei care intra in lumea espresso sa gaseasca mai usor subiectele care ii intereseaza.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Degustator zilnic de cafea
bucuresti
Important e sa fie cat mai multe surse de informatie corecta, de si pentru calitate. Pagini despre "cele mai atent selectionate boabe pentru un gust espresso adevarat in ceasca ta" sunt gramezi platite de firme pe fata sau mascat prin bloggeri. Pentru espressoare de plastic sau cafea proasta. Consumatori care sa accepte un alt adevar decat cel din reclama prea putini. Multi, e si cazul meu, au ajuns pe calea asta pentru ca am dat o cautare pe google. Asadar, cat mai multe pagini despre o cafea buna sunt un castig pentru toti. Prajitori, consumatori, piata.
Expobar Office Leva + rasnita DIP DKS-65 + Vst 18gr + pitcher Motta + Hario Skerton Pro + Frenchpress Espro P5