Hello There, Guest! Login Register


Timemore Basic Plus sau Hario V60 Drip Scale

#1
Salutare,
Time More Basic plus 
sau 
Hario V 60 Drip Scale
Exista printre noi detinatori de Timemore sau Hario care sa mi faca alegerea mai usoara?
(am nevoie de un update la vechiul cantar care da rateuri atunci cand completez de prea multe ori gramajul dorit[Image: GvPhyQI.jpg][Image: L16FcDx.jpg])
Lelit Mara X | Lelit William
 
Reply
#2
Îmi pare cam mare prețul la Timemore, al meu mai are puțin și face un an de utilizare, l-am cumpărat de pe aliexpress și era și atunci mai ieftin cu minim 100 lei față de piața locală. 

Eu îl folosesc la cântărit boabe sau pentru unele teste/rețete de aeropress pentru că nu îmi încape în tava de la espressor, până acum sunt mulțumit de el.
 
Reply
#3
Salut, detin ambele cantare (nu stiu sigur ce versiune de timemore au cei de la barshaker, eu am ultima varianta) si ce iti pot spune e ca Hario are un timp de raspuns mult mai mare. Timemore (din nou, ultima varianta cu senzorul imbunatatit) se apropie cat de cat de performantele unui cantar Acaia Lunar (sper ca nu am gresit modelul). De bune sunt bune ambele, eroarea de masurare este f mica sau inexistenta(la mine au venit ambele calibrate impecabil dar am mai auzit/citit pe internet de erori de masura, dar ceva pana in 0.5g.
Concluzia, daca vrei ceva care sa isi faca update in timp real mai rapid, timemore as zice ca e varianta. Daca nu te deranjeaza un raspuns mai lent atunci Hario.
V60 Kasuya, Kompresso, Aeropress, Comandante C40
 
Reply
#4
Multumesc frumos ptr feedbackuri
Lelit Mara X | Lelit William
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)