Welcome Back Log In Create Account

Televizor

Upscalingul e un soi de mp3 convertit in HiFi...  [Image: biggrin.gif] Idiferent de tehnica, teorie, scule, nu poate recrea originalul.
Nu poti face 4k dintr-un film alb-negru din 1920.

Sau ca un espresso facut pe Delonghi dar e "tras" catre Brewtus.  [Image: tongue.gif]
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
E adevarat ca japonezii conduceau piata de electronice o data. La fel si cea de constructie nave. Chiar si pe cea de masini (aici inca mai sunt in top, dar la limita, Volkswagen a pierdut fotoliul de lider din cauza scandalului de emisii, dar acelasi lucru s-a facut si la Nissan, Mitsubishi etc). La fel si Nokia era lider de necontestat. Lucrurile se schimba, trebuie sa fii competitiv pe piata, sa oferi cat mai mult pt un pret cat mai mic.
Va spun clar, koreenii dau lectii acum japonezilor la constructie nave si asta in 10-15 ani. Trebuie sa vizitati Hyundai Mipo Dockyard, Hyundai Heavy Industries sa intelegeti ce vorbesc.

Si care din modelele de mai sus de la Sony, Panasonic etc se incadreaza in bugetul specificat ?
Eu ma refer sa obtii cat mai mult pt bani oferiti.
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero,  Kinu M47,  Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II

Reply
Nu contest calitatea imaginii la Sony, Panasonic sa ne intelegem etc
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero,  Kinu M47,  Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II

Reply
Luați un proiector Hd sau FHD. Unul pe led portabil este în jur de 2000 de lei si ai o diagonala de 3 metri la o rezoluție foarte buna si contrast excelent cu tehnologia DPL. Pus lângă un tv led fhd de 129 cm este de vis. Nu te mai uiți niciodată la film pe tv, poate fi el si 8k. În vizionarea obișnuită nu cauți pixelii si detalii gen piciorușele albinelor filmate in gros plan. Oricum, acele detalii se văd ok si pe un proiector, dacă nu te uiți de la 30 de cm, la o porțiune de 40 cm de imagine. La o diagonala de 3-4m nu poți să stai mai aproape de 3-4 metri de imagine pentru a putea cuprinde acțiunea. Eu mă simt confortabil la 5-6 metri iar de la distanta asta detaliile sunt excelente, inclusiv ale firelor de par.

Daca va uitati numai pe National Geographic sau Animal Planet s-ar putea să vă satisfacă mai mult un tv 4k.
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
Am aruncat si eu un ochi pe oferta Flanco de Black Friday....cel putin la capitolul televizoare, jalnica.

Reply
(10-11-2016, 04:54)Costa79 Wrote: Am aruncat si eu un ochi pe oferta Flanco de Black Friday....cel putin la capitolul televizoare, jalnica.

Este modelul de Sony pe care l-am luat eu XD 8588 la 5999, raport preț/calitate cred ca e printre cele mai bune, prețul e de la Altex, merge achiziția si in rate fixe pe unele carduri de credit
Quamar Q13 E, Bezzera Strega
Bodum Bistro French Press, Hario (concediu si la munca)

Reply
Eu am rezolvat problema  TV-ului, cu un Chrome Cast pt partea de smart, Sony-ul meu 46KDL750 vede bine (model 2014 cred), la fel si Samsungul seria 7 (litera B, cred ca are 6-7 ani). La fel si LG-ul de care vorbeam mai sus (vazut la un prieten).
Aveam buget de un refresh anul asta (mergeam pe seria 8 de la Samsung) insa am preferat cheltui bani pe Brewtus, rasnita si o gramada de accesorii. Cel putin pana la implementarea reala a standardului 4K, o mai duc cativa ani asa.

Am luat o telecomanda Logitech Harmony (eu am un model de baza, dar sunt unele f avansate)  si cu ea controlez tot ce e aparatura electronica (merge setata chiar si pt aerul conditionat etc). Prefer insa smartphonul ca e mai simplu la Chromecast (nu se poate atasa telecomenzii Harmony) si la receiverul Yamaha.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)