Black Friday la noi e o pacaleala Liviu, chiar acum parca e la Flanco (fratele mai mic al Emag-ului).
Probabil o fi vreo reducere de 50 de lei suplimentara, dar cu toata intarzierile la livrare, aglomeratie etc nu prea merita deranjul.
Pe la LG gasesti ce cauti tu, eu am un Sony 46KDL750 de vreo 2 ani si un Samsung seria 7 de vreo 5-6 ani. Crede-ma tot mai bun e Samsung.
Minusuri la Sony:
- meniu intortocheat, de fiecare data cand dau o cautare automata canale tb sa caut iar manualul de instructiuni
-nu poti vedea filme de pe stick daca sunt mai mari de 2 GB si format NFTS nu citeste
-pretul maricel
Plusuri: imagine bunicica.
Ca tb sa cauti tu la un TV:
-full HD ( te poti convinge singur de diferenta zica ca te uiti la blu ray-uri, pune un film pe un stick si verifica intr-un showroom), 4K dc vrei sa folosesti pt Netflix si sa fii "future proof"
- slot card CI+, sa iei un card de la Digi, e mult mai elegant decat cutia
-tuner DVB-C incorporat sa folosesti functia de mai sus
-smart tv-ul e un bonus fie doar pt YouTube, HBO Go (la Digi e gratuit cu pachetul Max Pack si e chiar f bun) si Netflix
- sa citeasca filme de pe stick codate DTS
Gasesti LG-uri seria 630 parca cu tot ce ti-am zis mai sus. Sony si Panasonic traiesc din amintiri, la Sony practic divizia de TV-uri e tinuta pt renume, competitia dura a facut marjele de profit f mici, s-au eliminat singuri, exact ca Nokia.
Plasmele sunt istorie, cu tot respectul pt ce-au reprezentat la vremea loc si pretul mare platit la achizitie.
La bugetul tau si dimensiunea aia ( nu stiu cum stai cu spatiul disponibil) eu l-as lua pe asta:
http://www.emag.ro/televizor-led-smart-l...D6BKC3BBM/
Un amic de-al meu are varianta o treapta mai jos (varianta full HD) si e super, nu l-am considerat cu nimic mai prejos ca Sony-ul mai sus amintit. Ii poti atasa si o telecomanda smart, e f ok.
Nu crede nimic din ce spunem noi aici, du-te intr-un showroom mediagalaxy/emag cu un stick in buzunar un film fullHD DTS si convinge-te singur, apoi il cumperi on-line de unde gasesti cel mai mic pret desigur!
Bugetul tau e unul corect si as incerca sa scot maxim din el!
Mult noroc
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero, Kinu M47, Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II