Welcome Back Log In Create Account

Poll: Folositi Tapatalk?
You do not have permission to vote in this poll.
DA
0%
0 0%
NU
100.00%
7 100.00%
Total 7 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Tapatalk

Merge. Multumim

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Lelit PL60PLUSTR1 | Macap M2D | Tamper Lelit

Reply
Un mic tutorial pentru dezactivarea semnaturii din Tapatalk, pentru cei care folosesc aceasta aplicatie -  https://mycotopia.net/topic/99063-tapata...signature/

Va rog sa verificati sa aveti semnatura pe OFF din aceasta aplicatie, ca sa nu incarcam postarile repetat cu ce marca de telefon foloseste fiecare...  Eu ca si admin de forum nu pot sa fac nimic.

Singura semnatura permisa este cea din optiunile forumului (nu al aplicatiei) cu link aici  unde se trece aparatura din dotare si atat.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
De cam doua/trei zile, Tapatalk nu mai încarcă pozele de pe forum. Am deja șters datele aplicații dar nu a rezolvat.

Cineva are aceeași problema?

Inviato dal mio GT-I9060I utilizzando Tapatalk

Ps. Șterg imediat semnătura.

Inviato dal mio GT-I9060I utilizzando Tapatalk
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Confirm ca nu se vad pozele.

Reply
So, cred ca nu se vad nici nick-urile (care încep cu un @)

Asta este dintotdeauna.

Reply
Nici poze, nici nicks
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
La mine e invers, daca vreau poze  mai multe (blonda de la Yume Tongue , de ex) intru pe Tapatalk. Are si nick-uri.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Ce sistem de operare folosești? (Android, iOS, Windows Phone)

Eu folosesc Tapatalk Pro 7.3.3 pe Android 4.4.4

Reply
O sa fac un update azi la ultima versiune de plugin, sa vedem...
Poate nu ii convine recentul php 7, desi nu cred.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
La mine nu se mai vad pozele de 3-4 zile. Nick-urile din comment-uri nu se mai vad demult
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle

Reply
Nu știu dacă poate fi de ajutor, pt @Lyvyyo:

https://www.tapatalk.com/groups/tapatalk...php?t=3691

(ultima release a fost pe 13 Martie)

Reply
De 3-4 zile am facut update la platforma forumului Mybb. Cred ca de acolo ceva nu se pupa cu Tapatalk. 
Link-ul lui micrenda este pt platforma phpbb. Al nostru e Mybb, pt care nu s-a mai facut update din 2017, deci am ultima versiune.

Am dat un reinstall plugin-ului Tapatalk. Va rog sa verificati, poate ajuta si un cu un clear cache din Setting / Storage / Apps / Tapatalk (Android)

Reply
Nu, am șters datele aplicații, m-am delogat, am întrat ca anonymous, nu arata imaginile.

De alta parte au început sa apară nick-urile :)

Reply
Nici eu nu vad pozele e câteva zile.
Dacă cineva rezolva, rog sa posteze aici.

Reply
(18-03-2018, 13:21)lucimunteanu Wrote: Dacă cineva rezolva

... Daca nici Michele n-a rezolvat , care este de specialitate ... slabe sperante ... Cool ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Le scriu celor de la Tapatalk. Sa imi  spuneti pe ce sisteme de operare si pe ce versiuni se întâmplă (ex. Android 7.1)

Pana una alta, puteti folosi varianta mobila a forumului, accesibila din orice browser

Reply
Poate îi întrebi și de ce l-au scos de pe WM. Angry
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
@Lyvyyo exista un thread pe forumul oficial lui Tapatalk care recoltează probleme cu imagini.

Am văzut ca este urmărit de angajați Tapatalk:

https://www.tapatalk.com/groups/tapatalk...hp?t=35669

Voi încerca astăzi sa recoltez log-urile din telefon, poate aflu ceva.

Ps: când este reportat o problema, ei cer un link cu un thread de exemplu: eu sugerez sa dam link la thread-ul "Cum arata cafea ta astazi" :)

Reply
Oreo 8.0

Reply
Oreo 8.0
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Reply
iOS 11.2.6

Reply
Nici pe 7.1.1 nu merge
Lelit PL81T+Niche Zero
Ex: Lelit PL62S, Mazzer Major; Gaggia Classic, Vario

Reply
Pentru cei care aveti probleme,
Imaginile atasate se vad in general? Spre exemplu cele din anuntul acesta?
Cele doua imaginide mai jos  din aceasta postare (embed, dar nu din imgur) se vad?

[Image: logo.png]

[Image: mikkeller-bar-singapore.jpg]

Reply
Pozele din link se vede foarte ok. Pozele pe care l-ai atașat tu din păcate nu se vad (cea cu paharul de bere)

Reply
Ok, transmit ticket-ul spre Tapatalk.

Reply
Mersi Liviu. Pentru mine este chiar de mare ajutor doarece momentan este singur mod pt a urmări forumului.

Reply
Cele din anunt da, cele doua distincte nu.
IOS/Tapatalk ultima versiune
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Codul arata ca link-ul este postat de doua ori, a doua oara fiind defect, truncheat cu ..., si cel de-al doilea il "acopera" pe primul, care este bun si duce la o imagine vizibila.
Vedeti jos exemplu si veti intelege mai bine:

Code:
<div class="post_body scaleimages" id="pid_89193" original-title=""> pavoni punct[Image:

<a rel="nofollow" href="https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180319/dec73394240a0c1d49b6953c9691934b.jpg" target="_blank" class="mycode_url" original-title=""></a>

<a rel="nofollow" href="https://uploads.tapatalk-cdn.com/2018031...91934b.jpg" target="_blank" class="mycode_url" original-title="">https://uploads.tapatalk-cdn.com/2018031...91934b.jpg</a>]

</div>

Reply
Daca ar fi asa, nu ar trebui sa se vada nici in varianta web, nu?

Reply
Voua va mai apar pozele dupa ultimul update de tapatalk? [emoji848]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)