Espressoman
Iasi
L am si reinstalat si tot la imaginea de sus ma duce.
Dupa care imi da povariantele de plata.
Nu am activat nici un cod. Cel putin din cate stiu eu.
Sa intaleg ca sunt users ca nu au cumparat aplicatia si pot posta mesaje?
Bianca V3 Black <> FlairPro3 <> Ikape58<>EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Paragon Nucleus <> Refractometru <> Prajitor Nucleus Link
Past : Mara X
Aero...
Bucuresti
Tine de cont, nu de aplicatie…
Versiunea standard e free. Cu unele limitari, dar nu foarte deranjante. Poti plati anual si ai cont VIP, cu acele restrictii anulate.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Espressoman infocat
Bucuresti
si mie imi cere bani de cateva zile
initial am crezut ca imi cere pt ca incerc sa uploadez imagini, dar si pt o simpla postare face tot asa
alte cazuri?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47
Membru Anonim
România
Android sau măr? La mine văd că merge...
Espressoman Administrator
Bucuresti
Incercati un update de aplicatie Tapatalk. Daca se dovedeste ca apare in aplicatie acea cerere ca in imaginea primita de la vladdooo, atunci eliminam Tapatalk si gata. Practic ei scriu acolo ca se va trece doar la modalitatea de abonament pt a folosi aplicatia, iar banii vor fi impartiti cu ownerii de forum. Cum nu incape vorba sa folosim asa ceva pe Espressoman, nici aplicatia nu va avea ce sa mai caute. Asteptam si alte postari sa vedem daca intr-adevar asta e noua lor politica.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Membru Anonim
România
09-07-2024, 17:05
(Edited 09-07-2024, 17:13 by _R_A_D_U.)
Mda, nici la mine nu mai merge, acum scriu de pe calculator. Aceeași imagine ca mai sus...
Am incercat ce zici tu Liviu, am sters și reinstalat aplicația, același mesaj (IOS). Ciudat este că până să postezi tu, a mers.
Bucuresti
Coincidenta :) Probabil tine putin pana se va propaga schimbarea lor catre toti userii aplicatiei, apoi veti vedea mereu acest mesaj. Mai stam cateva zile sa mai obtinem confirmari si apoi renunt la plugin daca asa stau lucrurile.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman
Iasi
Eu am renuntat de 3 luni la ea.
Puteam doar sa vizualizez fara sa postez.
Bianca V3 Black <> FlairPro3 <> Ikape58<>EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Paragon Nucleus <> Refractometru <> Prajitor Nucleus Link
Past : Mara X
Bucuresti
Intr-un final m-am hotarat sa dezinstalez plugin-ul Tapatalk, nu este corect din parte alor sa se ceara bani pentru a posta, devreme ce comunitatea aceasta e la liber pentru toata lumea. Iar daca esti pe cont free si doar citesti, iti franeaza mereu cheful de a interveni acolo unde poate ai avea ceva de spus.
Pana cand se vor razgandi sau gasim alta platforma, lucrurile raman asa.
Pe de alta parte tema de mobil a forumului este foarte rapida, nu are bug-uri sau nimic intr-atat de deranjant, in index se pot vedea subiectele in care s-a postat, subscribe-ul functioneaza, eu spun ca e ok, cel putin pana la instalarea unei noi teme mai moderne la care lucreaza cei de la Mybb (softul de forum).
Un coleg de forum mi-a sugerat Discourse Hub, voi analiza aplicatia.
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Daca treci pe discord, ai pus cruce forumului.
Bucuresti
Aaa, clar nu, era vorba de o aplicație gen Tapatalk dar total free si colegul @unmariano mi-a sugerat Discourse
Espressoman infocat
Rm. Valcea
Salut Liviu,
Discourse Hub este superb si modern, ar fi un minunat upgrade.
Tapatalk e din epoca de piatra, tin minte nokia n90 si tapatalk, ma mir ca inca mai exista.
Sper sa vad discourse la tine, finger crossed!
Lelit Bianca v3 | DF64 v2
Expobar Brewtus IV | Honne Slim
Espressoman infocat
Bucuresti/Pitesti
M-am gandit 2 saptamani pana am decis sa platesc VIP, foarte urat din partea lor, si cu toate astea inca buggy aplicatia.
WPM Primus | Flair 58 | Varia VS6 | Comandante | Kinu | Acaia | V60 | TWW. Ex: Eureka Manuale, Mignon ORO SD, Atom 75, DF64, Fellow ODE, J64V
MarSv
Suceava
(03-12-2024, 11:55)cristi5922 Wrote: M-am gandit 2 saptamani pana am decis sa platesc VIP, foarte urat din partea lor, si cu toate astea inca buggy aplicatia.
Eu am avut inspirația să vorbesc cu Liviu înainte de a înnoi subscripția TPTLK și când am văzut cât de hotărât este sa scape de Tapatalk de pe forum, am renunțat la idee.... Asta e.. dăm înainte că înainte era mai bine.
Toper Cafemino , Profitec PRO300, La Pavoni, Mazzer Philos, DF-83, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig, Kinu.
MarSv
Suceava
Oricât am încerca noi aici să explicăm cât de fain era forumul pe TPTLK nu va înțelege nimeni , mai ales cineva care nu a folosit niciodată, Pe de altă parte, da ii dau dreptate lui Liviu că au cam sărit calul băieții cu unele chestii.
Toper Cafemino , Profitec PRO300, La Pavoni, Mazzer Philos, DF-83, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig, Kinu.
Espressoman infocat
Bucuresti/Pitesti
06-12-2024, 15:42
(Edited 06-12-2024, 15:42 by cristi5922.)
Cum era sa aflii la secundă când se pune nou topic pe marketplace ;)
WPM Primus | Flair 58 | Varia VS6 | Comandante | Kinu | Acaia | V60 | TWW. Ex: Eureka Manuale, Mignon ORO SD, Atom 75, DF64, Fellow ODE, J64V
MarSv
Suceava
Personal am trecut de mult de faza aia. De aș putea sa mai vând câte ceva din ele eventual, că am coffee stuff prin toate colturile.
Bucuresti
(06-12-2024, 15:42)cristi5922 Wrote: Cum era sa aflii la secundă când se pune nou topic pe marketplace ;)
Eram convins ca acest buton exista! Cel mai probabil a disparut odata cu unele modificari de tema. Am pus pe lista si studiez cum pot sa readuc butonul in site.