Espressoman fresh
somcuta mare
Bună, sunt Daniel și m-am alăturat vouă ca să învăț mai multe despre aparatele acestea și poate vom colabora la momentul potrivit.
Nu sunt un fan al cafelei, beau rar cafea și atunci doar ca să îmi amintesc gustul.
M-am înscris aici la recomandarea unui utilizator de aici deorece am văzut nevoia multora de un tâmplar.
Am un mini atelier de tâmplărie și ceva unelte dar nu e momentul sa discutam aici. După ce voi cunoaște regulile voastre voi veni și cu o ofertă concretă.
Toate cele bune și ceașcă plină ☕.
Espressoman infocat
SV
ok. ii semnalez lui Liviu, sa vedem daca face o derogare de la regulamentul ariei bursa sa poti prezenta o oferta. ca parca mi se pare aiurea sa te pun sa faci 10 posturi daca nu te intereseaza licoarea noastra doar in mod formal ca sa respecti la litera regulamentul de acolo. asteapta aici un raspuns de la Liviu. pana atunci poti intra, daca ai placerea, in discutiile noastre.
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Bun venit Daniel,
Suntem si noi in cautarea de mesteri pe profilul tau, cerinta dominanta acum fiind in special de carcase de lemn pentru espressoare,
cam asa. Se mai pot face si manere eventual, asa cum vezi pe
acest topic.
Cu ce tip de lemn lucrezi? Care crezi ca ar fi mai potrivit pentru mediul umed si fierbinte al unui espressor? Pe unde estimezi ca ne-ar ajunge ca pret un maner de portafiltru ca cele din forumul american de mai sus si cat ne-ar ajunge o carcasa intreaga? E greu de spus lucruri exacte, dar putem aproxima. De asemenea ne putem strange mai multi daca faci treaba buna pe anumite prototipuri, si atunci poate ti-ar conveni si tie sa cumperi lemn mai mult si mai ieftin, pentru a avea material si pentru a scoate si tu un beneficiu multumitor pentru munca ta.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman fresh
somcuta mare
Mulțumesc de primire. Mânere am mai făcut și încă mai fac iar preturile sunt mult mai mici decât cele prezentate pe forumul american.
detin un cnc cu care as putea personaliza panourile date ca exemplu, ca preturi nu știu ce sa spun exact deorece nu îmi dau seama cat e de munca și dacă găsesc lemn de esență bună la preț acceptabil.