Welcome Back Log In Create Account

Tamperul cu vibratii BARBRO - 10% reducere

[Image: SsEVivf.png]

Comunitatea Espressoman se mareste cu un nou membru de top pe aria de parteneriate, creatorul tamperului cu vibratii Barbro, @AlexBarbro , al carui thread de discutii generale il gasiti aici.

Cu aceasta ocazie Barbro Germania va avea o reducere permanenta de 10% pe care o puteti accesa intrand pe site-ul https://barbro.coffee/en si adaugand la finalul comenzii codul:

EspressomanXBarbro

Costul transportului prin curier din Germania in orice oras din Romania este de 13.99 Euro. Puteti folosi acest thread pentru a va anunta intentia de cumparare si a gasi alti espressomani sa impartiti costurile de transport.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Cand si la ce pret se poate achizitiona versiunea cu ghidaj?
Merci
Starseeker (AK74 & Edge Plus) + Rocket R58 + Hottop

Reply
(08-04-2025, 11:00)CosminN Wrote: Cand si la ce pret se poate achizitiona versiunea cu ghidaj?
Merci

În aproximativ 2 săptămâni vor fi disponibile primele exemplare. În primele săptămâni vor fi disponibile la prețul de 199€, apoi la 229€.
Barbro Coffee - Inventor of the vibration tamper -  Patented since 2019.

Reply
Atunci sa ne anunti.Abia astept.
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
Preturile respective contin si reducerea de forum?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Și eu aștept cu interes varianta finală!
Espresso:ProfitecDrive|MahlkonigE65Gbw
Filtru:LagomCasa|V60|Orea
Deplasare:Kinu|Picopresso|Pipamoka
Foste:Bellona|BezzeraUnica|BentwoodV63|Niche|Sculptor64|Atom75|Df64&83|Libra&Oro|Ode

Reply
(09-04-2025, 11:10)Lyvyoo Wrote: Preturile respective contin si reducerea de forum?
Nu. Reducerea pentru forum (voucherul) se va aplica la prețurile menționate.

Reply
Mai avem de asteptat,ca ne mananca iepurasul toti morcovii!!!??

Reply
Se mai aude ceva?Cand apare oferta?

Reply
(24-04-2025, 11:04)organon Wrote: Se mai aude ceva?Cand apare oferta?

Cel mai probabil, versiunea cu ghidaj va fi disponibilă spre sfârșitul săptămânii viitoare. Prețurile rămân cele menționate, iar voucherul poate fi utilizat.

Reply
Ok.Perfect.Abia astept.

Reply
Ce se mai aude,putem comanda varianta cu ghidaj,e disponibila?Si daca da,mai e valabila reducetea aceea?Multumesc anticipat pentru raspuns.Intreb din inima Europei ,evident.

Reply
Și eu sunt interesat de versiunea cu ghidaj 58.3 oak. Poate facem o comandă cu ceilalți interesați și împărțim shippingul.
Gaggia Classic GT | Eureka Mignon Specialita | KinGrinder K6 | Ceado Hoop | Aeropress
Ex: Lelit PL41TEM | Gaggia Classic Pro | Gaggia MDF

Reply
Varianta cu ghidaj poate fi comandată începând de marți. Îmi cer scuze pentru întârziere – a fost o mică întârziere din cauza zilei de 1 Mai.

Reply
Am intrat si eu pe site si vad ca nu pot deschide.Mi se cere un numar de ordine si adresa de mail.Sa astept pana maine sa fac comanda,asa cum s-a zis ieri?Si dupa ce o fac asi vrea sa stiu prin ce curier e trimis produsul?

Reply
(05-05-2025, 11:21)organon Wrote: Am intrat si eu pe site si vad ca nu pot deschide.Mi se cere un numar de ordine si adresa de mail.Sa astept pana maine sa fac comanda,asa cum s-a zis ieri?Si dupa ce o fac asi vrea sa stiu prin ce curier e trimis produsul?

Produsul a fost adăugat de ieri, însă comanda va fi posibilă abia mâine seară, cel târziu însă miercuri. Expedierea se face prin DHL, iar în mod obișnuit coletul este preluat în România de către Cargus.

Reply
Deci plata o fac direct prin banca unde am cardul in lei?

Reply
Iti raspund eu generalist: in mod normal iti face banca ta conversia din euro in lei dupa ce urmezi pasii de plata. Vad ca are si Google Pay in site, asta inseamna ca daca ai Revolut sau Salt, spre exemplu, adaugi cardul respectiv in GPay, schimbi euro in aplicatie la un curs mai bun si platesti direct in euro.

Reply
Eu sunt din Bucuresti, se mai baga cineva la o comanda azi de la Barbro cand devin disponibile?

Pot sa comand si imi virati pe Revolut, tot in EUR si impartim egal tranportul.
Gaggia Classic GT | Eureka Mignon Specialita | KinGrinder K6 | Ceado Hoop | Aeropress

Reply
(05-05-2025, 22:08)Lyvyoo Wrote: Iti raspund eu generalist: in mod normal iti face banca ta conversia din euro in lei dupa ce urmezi pasii de plata. Vad ca are si Google Pay in site, asta inseamna ca daca ai Revolut sau Salt, spre exemplu, adaugi cardul respectiv in GPay, schimbi euro in aplicatie la un curs mai bun si platesti direct in euro.

L-ai bagat in fibrilatii, nu mai are nevoie de tamper :)

Reply
Nu,stiu sa fac diferenta intre fibrilatie si o tahicardie usoara,banala, produsa de o nevinovata pasiune.Fibrilatia trebuie evitata pe data de 18,cand pentru a evita exitusul ,trebuie sa avem defibrilatorul de rezerva incarcat la maximul puterii sale ,cu energia instinctului de autoconservare .Prima parte a raspunsului e o gluma,a doua e pe viata si pe moarte.La propriu.

Reply
Ma bucur ca nu e asa rau incat sa te priveze de bucuria unei cafele.
Pe alt forum, tot de profil, cineva s-a dezabonat, asa rau a fost deranjat de sugestia mea de a rasfoi niste materiale, studii serioase, nu influencereala, unde scria ca ce are el la inima nu e afectat de bautul cafelei... cum indraznesc sa ii contrazic medicul personal...

Reply
Am facut comanda si am achitat.Pe cand ar pleca si ajunge?

Reply
Am primit mesajul de la dumneavoastra.Plata e facuta ,cum sa mai anulez comanda in cazul acesta?

Si am introdus acel cod de reducere dar asta inseamna ca nu am introdus unde trebuie codul.

Cred ca o las asa,nu mai complic lucrurile.Vad ca e trecut si transport si tot.Ramane asa.Cand pleaca de la dvoastra si cam cat face pana aici?

Reply
(06-05-2025, 23:24)organon Wrote: Am primit mesajul de la dumneavoastra.Plata e facuta ,cum sa mai anulez comanda in cazul acesta?

Si am introdus acel cod de reducere dar asta inseamna ca nu am introdus unde trebuie codul.

Cred ca o las asa,nu mai complic lucrurile.Vad ca e trecut si transport si tot.Ramane asa.Cand pleaca de la dvoastra si cam cat face pana aici?
Am inițiat o rambursare pentru suma plătită în plus. Tamperul dumneavoastră va fi expediat cel târziu în 3 zile. Veți primi atunci un număr AWB (tracking).

Reply
Deci ati rambursat acel 10 la suta in contul din banca.Ok.Multumesc mult si imi cer scuze pentru inconvenientele create.

Reply
Exact! Ne bucurăm că am reușit să rezolvăm problema. Vă mulțumim mult pentru comandă și vă dorim multă plăcere cu Barbro dumneavoastră!

Reply
Multumesc pentru pentru promptitudine.

Reply
Am incercat acum sa dau comanda pentru Equilibrium Oak dar nu ma lasa sa aplic codul de reducere. Zice ca 

EspressomanXBarbro discount code isn’t available to you right now

Nu se aplica reducerea la Equilibrium?

https://imgur.com/a/QJorCZA

Reply
la mine a functionat codul cu copy paste din prima postare.. 

[Image: RME271G.jpeg]
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)