Welcome Back Log In Create Account

Subminimal Nanofoamer Pro

Vinde cineva un Subminimal Nanofoamer Pro ?
• Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic • 

Reply
Daca m-ar interesa subiectul, probabil m-as indrepta mai curand catre asa ceva...
www.aliexpress.com/item/1005010504575073.html

...doar o sugestie, care cred ca ar da si mai bine ca aspect pe langa ce ai acum.

Eu am Nanofoamerul simplu... stick... sta in sertar, am renuntat, nu scoate nimic cu orice lapte l-as incerca.
Cand vreau ceva matasos in ceasca, cumpar o inghetata straciatella si fac affogato, e mult mai simplu.
Doar cu straciatella, care este doar smantana/zahar si nici o aroma, nu schimba gustul cafelei... prea mult...

Reply
Arată bestial. Nu am văzut însă dacă este pt plita cu inducție ori vine și cu baza aia albă . Ms de pont !

Reply
Imi retrag recomandarea, dupa ce am citit ce ai patit cu DC63... se pare ca nu ai lipici la chinezesti Tongue

Reply
L-am cumparat de pe emag in 2025 dupa ce am vazut reviews. l-am dat retur ca sincer nu parea justificat pretul la 380lei aproximativ... este bun dont get me wrong mai ales pentru lapte rece. 

Acum mi-am cumparat de la Oulin - https://outin.com/products/outin-lattogo - cu aprox 199 lei dupa reducere, astept sa vina sa-l testez  Angel
Flair 58 plus 2 | F74 Navigator | AeroPress Go | Eureka Baby V3 | Varia Evo V2.
Ex Flar Singature / Flar Neo Flex / Comandante C40.

Reply
Păi acuma na, ce să zic? Felicitări ?! :)) 
Eu căutam Nanofoamer Pro

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)