Welcome Back Log In Create Account

Subminimal NanoFoamer Pro

Am incercat azi acest foamer si, avand ceva experienta din seara de Anul Nou unde am facut cam 15 shot-uri, majoritatea cu lapte, cand m-am folosit de Flair 58 si de un cappuccinator, sunt placut surprins de acest NanoFoamer, ca accesoriu la Flair 58 - are avantajul unei omogenizari mai bune a laptelui, insa ceea ce am apreciat cel mai mult a fost ca incalzeste laptele exact cat trebuie, cu celalalt mi-a fost mai greu sa apreciez cat de mult sa il incalzesc (pe aragaz).
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
Cat sa nu poti tine in mana, este testul cel mai elocvent, chiar test de echipamente.
Daca poti tine 5 secunde fara sa apara durere, e sub 60 grade.

Reply
Da, dar ca tot incepatorul (eu in perioada asta in ale laptelui), am apreciat "proptelele" electrice/electronice si "hands free" :)

Cu cat stiu mai putine despre un domeniu, cu atat sunt tentat sa folosesc ceva mai complicat si mai scump, nu e primul domeniu in care patesc asta...

Reply
(04-01-2024, 20:16)cradun Wrote: .... cu celalalt mi-a fost mai greu sa apreciez cat de mult sa il incalzesc (pe aragaz).

Eu estimez temperatura laptelui incalzit pe aragaz cu acest termometru:
https://subminimal.com/products/contactless-thermometer
Sunt si pe aliexpress, semnificativ mai ieftine, dar nu au iluminare pentru afisaj Cool

Cum a fost curatarea acestui pro, simpla sau ceva mai complicata?

Reply
E simplu de curatat, dar e adevarat ca are pe interior un coating pe care a trebuit sa il sterg de doua ori cu buretele, asta si pt ca am lasat laptele inauntru 10 minute inainte sa spal recipientul, probabil nu se intampla asta dc il spalam imediat dupa preparare.

Reply
Mie mi s-au parut foarte bune rezultatele in cele 2 zile in care l-am folosit. Dar de astazi nu mai functioneaza normal. Sa vedem daca vor sa il schimbe.
Strega. Elektra MCAL || Atom 75

Reply
(04-01-2024, 20:16)cradun Wrote: ... sunt placut surprins de acest NanoFoamer....

Acum ca s-a incheiat tranzactia, daca e asa, de ce l-ai vandut atat de repede? Smile

(18-01-2024, 08:30)vldmar Wrote: Mie mi s-au parut foarte bune rezultatele in cele 2 zile in care l-am folosit. Dar de astazi nu mai functioneaza normal.
Ce s-a intamplat? E cumparat de pe KS?

Reply
[quote=edri;202572]
Acum ca s-a incheiat tranzactia, daca e asa, de ce l-ai vandut atat de repede? Smile

Nu avea sanse sa fie folosit - l-am comandat de mult timp si era menit sa fie un accesoriu pentru Flair. Intre timp am fost tentat de o oferta foarte buna sa revin la HX, ceea ce am si facut.

Reply
(18-01-2024, 11:24)edri Wrote:
(04-01-2024, 20:16)cradun Wrote: ... sunt placut surprins de acest NanoFoamer....

(18-01-2024, 08:30)vldmar Wrote: Mie mi s-au parut foarte bune rezultatele in cele 2 zile in care l-am folosit. Dar de astazi nu mai functioneaza normal.
Ce s-a intamplat? E cumparat de pe KS?

A murit rotorul magnetic sau ce o fi in baza. L-am comandat acum o luna prin precomanda. Sper sa mi-l inlocuiasca, desi din ce am citit pe reddit ori nu fac nimic ori te obliga sa il trimiti inapoi si iti dau refund.
Cred ca e mai bine sa il cumperi de la distribuitori decat de la ei.
Strega. Elektra MCAL || Atom 75

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)