Welcome Back Log In Create Account

Skerton vs Mini Mill Plus vs Rhinowares

Va salut! M-ati putea ajuta sa aleg intre aceste trei rasnite? Sunt singurele care se incadreaza in bugetul meu, insa nu am nevoi deosebit de mari, folosesc un Aeropress. M-ar interesa o consistenta a macinarii decenta si o durata de viata cat mai lunga.

Reply
Am cumparat acum ceva vreme Mini Mill Plus pt a face aeropress la birou, insa nu sunt foarte multumit de rezultate. Macina foarte incet (cateodata am impresia ca dau mai mult in gol) si nu foarte uniform. Pana la urma e ok, dar faptul ca nu poti controla foarte bine felul cum macina e un mare dezavantaj. In rest, pare destul de rezistenta, e facuta dintr-un plastic foarte tare. 
Skerton, varianta basic, este si mai rea, cutitul interior nu este fixat nicium si la macinaturi mai grunjoase, Dumnezeu cu mila, zici ca-i sparta cu ciocanul. Exista si un upgrade in care cutitul este fixat, dar pretul e aproape dublu.
Espresso: Lelit Bianca, Eureka Mignon XL
Brew: Kinu M47, V60, Kalita Wave, Origami

Reply
Am vazut un review video la Skerton Pro. Se pare ca au inlaturat minusurile de la varianta basic, plus regrajul macinarii este mult mai exact, nu are doar cateva pozitii cum era la basic.

Reply
In ultima pagina a topicului de rasnite manual Hario se discuta cam acelasi lucru...

Parerea mea, avandu-le in posesie sau atingere pasagera pe toate... mai bine o manuala vintage.
Este o loterie, dar daca apuci una buna, bate orice din cele enumerate aici.
Mai ales la capitolul durabilitate... a mea e din '60... o mine noua sute 60 !

Reply
(16-04-2018, 10:15)renatoa Wrote: In ultima pagina a topicului de rasnite manual Hario se discuta cam acelasi lucru...

Parerea mea, avandu-le in posesie sau atingere pasagera pe toate... mai bine o manuala vintage.
Este o loterie, dar daca apuci una buna, bate orice din cele enumerate aici.
Mai ales la capitolul durabilitate... a mea e din '60... o mine noua sute 60 !

Dacă era din o mie opt sute, era ceva :54: , așa...din astea mai găsim.... Cool
Lelit PL81T+Ascaso Precision Competition Filter+tamper Lelit PL100+nivelator Lelit PL121, Baratza Sette 270 [b]Wi [/b]și Ascaso iSteel I1+Bialetti Fiametta

Reply
pardon ... trebuia sa zic "noushpe 60" ;)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)