Espressoman infocat
Sibiu
Salut,
Caut o sita nepresurizata compatibila cu Breville prima latte. Am masurat sita actuala si are urmatoarele dimensiuni:
Diametru exterior - 60mm
Diametru interior - aprox 53mm
Inaltime - 23mm
Aveti idee daca exista model compatibil sau unde as putea sa gasesc asa ceva? Exista vre-un producator de site, care poate executa una pentru expressorul Breville?
Lelit PL41TEM, Sette270
Espressoman infocat
Arad
Salut
Am masurat sita de Saeco Poemia si are dimensiunile amintite de tine, deci poate se potriveste . Ar trebui sa intrebi la o unitate se service, poate gasesti la ei. Acelasi tip de sita este folosit si la Saeco Aroma si la Via Venezia.
Succes
Bezzera Unica; Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi
Espressoman infocat
Sibiu
(25-04-2018, 09:36)Gabi_M Wrote: Salut
Am masurat sita de Saeco Poemia si are dimensiunile amintite de tine, deci poate se potriveste . Ar trebui sa intrebi la o unitate se service, poate gasesti la ei. Acelasi tip de sita este folosit si la Saeco Aroma si la Via Venezia.
Succes
Salut Gabi_M,
Poti sa pui o poza cu sita pe care ai masurat-o? Poti sa imi spui si magazinul de unde ai cumparat-o?
Mersi!
Lelit PL41TEM, Sette270
Espressoman infocat
Arad
Nu am cumparat sita separat, am primit-o cu espressorul.
Eventual intra pe sectiunea de vinzari, colegul vdub are de vinzare dar impreuna cu portafiltrul.
Daca te ajuta pun poze dar mai tirziu cind ajung acasa.
Bezzera Unica; Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi
Espressoman infocat
Sibiu
25-04-2018, 12:51
(Edited 25-04-2018, 12:52 by losengels.)
(25-04-2018, 11:34)Gabi_M Wrote: Nu am cumparat sita separat, am primit-o cu espressorul.
Eventual intra pe sectiunea de vinzari, colegul vdub are de vinzare dar impreuna cu portafiltrul.
Daca te ajuta pun poze dar mai tirziu cind ajung acasa.
Poti sa masori, te rog, si fundul sitei, incluzand si marginile, si sa-mi spui diametrul? Vreau sa fiu sigur ca sita intra in portafiltrul meu...
Lelit PL41TEM, Sette270
Espressoman infocat
Arad
Am facut niste masuratori exacte, cu sublerul:
-Diametru cu margine 60 mm
-Diametru exterior imediat sub margine 54,5 mm
-Diametru exterior in partea dispre gauri unde se ingusteaza putin 53,5 mm
-Diametru interior 53,5 mm
-Inaltime 25 mm la margine si ceva mai mult in centru unde este bombata foarte putin
![[Image: aniU3jA.jpg]](https://i.imgur.com/aniU3jA.jpg)
Espressoman infocat
Sibiu
Multumesc frumos de masuratori! Fac si eu azi niste masuratori exacte la sita mea, si daca sunt aproximativ la fel, le iau pe cele de la vdub.
Lelit PL41TEM, Sette270
Espressoman infocat
Sibiu
Salut. N-am gasit sita, dar am rezolvat altfel, si fac o cafea decenta acum, mai ales dupa ce m-am obisnuit cu rasnita Sette 270.
1. Am desfacut plasticul de la fundul portafiltrului - sita presurizata va fi ciudat de folosit
2. Am desfacut garnitura din sita pentru capsule si am desfacut si plasticul din fundul lui.
3. Folosesc doza single de cafea, din 8g de cafea, scot 20-25g in ceasca, in 25-30s.
Lelit PL41TEM, Sette270
Espressoman fresh
Iasi
Salut,
Si sita aia de la capsula balangane in portsita :) sau am scos eu prea multe.
Pe cea de la Poemia nu ai reusit sa o probezi sau nu se potriveste ?
Espressoman infocat
Sibiu
Se misca ea acolo, dar n-am treaba, tot e mai bine decat cu sita presurizata. N-am probat de la poemia, dar din masuratori nu se potriveste.
Lelit PL41TEM, Sette270
Espressoman infocat
BUCURESTI
14-07-2018, 23:07
(Edited 14-07-2018, 23:09 by Nikku.)
Salutare , eu am luat de la chinezi de pe aliexpress o sita mai demult pentru Prima latte la vreo 4.5 dolari. Daca vrei sa experimentezi , ca sa nu pun link direct de aici, cauta pe ali asa: "Hot EZLIFE Cheap Coffee Filter Basket For Breville Delonghi Krups Stainless Steel Coffee Filter Basket Coffee Accessories JK0760" ar trebui sa te duca direct la sita.
Pe mine nu m-a impresionat neaparat, dar la pretul ala e numai buna de un experiment. Intre timp eu am renuntat la Prima Latte
Lelit PL92T Elizabeth + Eureka Mingnon Specialita 15BL
Fost: Lelit PL41 TEM
--------
Espressoman infocat
Sibiu
Multumes frumos @
Nikku
Am comandat, sa vedem ce iese, cand soseste coletul. iti mai aduci aminte ce diametru interior are? Am un tamper de 51.5 pentru el acum. Am trecut si eu pe PL41TEM si Sette 270, Breville-ul l-am dus la birou, si fac treaba decenta comparativ cu alternativele de acolo...
Lelit PL41TEM, Sette270
Espressoman infocat
BUCURESTI
Eu am un tamper de 51mm ptr el si mai era putin loc pe langa. S-ar putea ca unul de 51.5 sa intre perfect. Da-mi un semn daca se potriveste sau nu.
Lelit PL92T Elizabeth + Eureka Mingnon Specialita 15BL
Fost: Lelit PL41 TEM
--------
Espressoman infocat
Sibiu
(02-08-2018, 00:47)Nikku Wrote: Eu am un tamper de 51mm ptr el si mai era putin loc pe langa. S-ar putea ca unul de 51.5 sa intre perfect. Da-mi un semn daca se potriveste sau nu.
Salut,
Cel de 51.5 nu se potriveste, e prea mare. Ce faci cu cel de 51?
Lelit PL41TEM, Sette270
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
(01-08-2018, 21:52)losengels Wrote: Multumes frumos @Nikku
Am comandat, sa vedem ce iese, cand soseste coletul. iti mai aduci aminte ce diametru interior are? Am un tamper de 51.5 pentru el acum. Am trecut si eu pe PL41TEM si Sette 270, Breville-ul l-am dus la birou, si fac treaba decenta comparativ cu alternativele de acolo...
Salut. Am un Breville Prima Late. Caut si eu ( la fel ca tine in 2018 ) o solutie pentru a imbunatatii cafeaua obtinuta.
Am vazut ca acum ai alt aparat, insa ma intereseaza ce progrese ai reusit cu Breville Prima Late.
Ti-a venit sita de pe ali express? S-a potrivit? E o solutie si pt. mine?
Merci pt. raspuns.
Breville Prima Late; Kinu M47 Phoenix.
Espressoman fresh
Iasi
Salut. Am dat comanda de niște site nepresurizate de 51mm pe temu. Pot fi folosite cu portafiltrul aparatului breville prima latte 2? Trebuie sa scot plasticul ala din portafiltru?