Hello There, Guest! Login Register

Sita PTFE "mocirleste" puc ul

Cu noua sita de dus PTFE mi se intampla ca pucul dupa extractie sa nu mai fie atat de dens si compact , deasupra sa mai pluteasca apa care sa-l faca mocirlos , voua vi se intampla la fel ?
   Cu sita IMS 18-22 gr incarcata cu 20 gr chiar balteste apa deasupra , a trebuit sa spal puc ul dupa extractie nicidecum sa-l pot curata cu peria ca pana acum 
   O fi de bine ?
   Parca stiu ca dupa extractie zat ul trebuie sa fie compact
Vibiemme Domobar Super 2B PID , Eric Termometru , Mahlkonig K30 Vario , Kinu M38 , Tamper dinamometric Macap CPM 2, 57.5mm (14kg forta)  , Hottop kn 8828p 2k , BWT bestmax SOFT | Coffee & Vending , Brewista Smart Scale , French Press , Brewista Smart pour kettle , Chemex . 

Reply
Si mie mi se intampla in sita 18-22g. Daca pui 21 g vei avea din nou pucul uscat. Eu de aceea am comandat sita 16-20 g.
Acasa: Expobar Brewtus IV,  K30 Vario sh, Duomo Eight, Bravo Distributor & Tamper, Tampercube, Acaia Lunar, site VST, IMS
In deplasare: Kinu M47, filtre Kalita

Reply
Aia trebuia s-a comand si eu !!!!! :P 
Data viitoare !!!
O sa merg cu mai multa cafea sa vad ce iese la 21 grame

Gust naspa , trec inapoi la 18 gr

(06-04-2016, 14:03)Bcc Wrote: Aia trebuia s-a comand si eu !!!!! :P 
Data viitoare !!!

Gust naspa , trec inapoi la vst 18 gr

Data viitoare !!!

Data viitoare !!!

Gust naspa , s-a pierdut dulceata cu care ma invatasem trec inapoi la vst 18 gr , 

Data viitoare !!!

Data viitoare !!!

Gust naspa , s-a pierdut dulceata cu care ma invatasem , trec inapoi la vst 18 gr , 
Vibiemme Domobar Super 2B PID , Eric Termometru , Mahlkonig K30 Vario , Kinu M38 , Tamper dinamometric Macap CPM 2, 57.5mm (14kg forta)  , Hottop kn 8828p 2k , BWT bestmax SOFT | Coffee & Vending , Brewista Smart Scale , French Press , Brewista Smart pour kettle , Chemex . 

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)