Siii... ti-a tremurat mana cand sa apesi Delete ? :D
Asta de fata de ce mai exista? Ca initiatorul vad ca a amutit...
Asta de fata de ce mai exista? Ca initiatorul vad ca a amutit...
|
Siemens EQ6 S700
|
una e cand vine cineva de la service in fiecare saptamana sa faca revizii, sa calibreze rasnitele pe noile cafele, etc, si alta e sa treci prin tot procesul de dial-in, etc.
(17-10-2019, 09:58)nbn Wrote: https://youtu.be/SZU3qM_HL94
Buna ziua
am un espresor Siemens EQ6 S700 si nu reusesc sai dau de cap nu trece de auto test ?
(04-11-2019, 12:12)Lyvyoo Wrote: Multumiri pentru propuneri tuturor,Bine punctat!!?
Hipsterizarea forumului ar fi ultimul lucru pe care mi l-as dori pentru ca, din mii de discutii in cei peste 10 ani am constat ca procentul celor care au inteles diferenta de la automat la semiautomat este foarte mare. Dar asta s-a intamplat pentru ca am avut rabdare sa ii dam omului niste link-uri din forum sau de pe youtube sau din alte surse, niste argumente concrete, pe care le regasim cu totii daca vom cauta prin acest forum. Altfel sunt sigur ca majoritatea celor care nu erau la curent cu aceste diferente s-ar fi speriat de agresivitatea mea / noastra si ar fi mers pe calea butonului magic de pe automat. O ermetizare a forumului poate speria in loc sa educe gustul. De aceea am inclus in mesajul de PM de bun venit si un link catre acel articol explicativ dar si o precizare legata de dezinteresul nostru fata de subiectul automatelor. In cazul in care mai apar postari legate de atomate (si probabil vor mai aparea cateva) dati report sau un link spre articol si inchidem topicul, cu o recomandare de lectura suplimentara