04-01-2023, 12:11
Salutare,
A venit momentul unui upgrade de la al meu Lelit Grace PL81T, catre ceva cu dual boiler. Vreau asta pentru ca in 90% din cazuri beau flat white si cand am prieteni in vizita nu as vrea sa mai stau sa extrag 5 shoturi si apoi sa fac laptele.
Ce as vrea sa obtin cu upgrade-ul:
Consistenta in extrageri (2 shoturi unul dupa altul)
Rapiditate in prepararea unui flat white/ cappuccino
Sa vad diferenta intre extrageri la 90 grade vs 94 de grade (cu Grace nu o observ)
...plus altele care nu imi vin acum in minte :))
Rasnita am o Eureka mignon specialita, pe care nu as vrea sa o schimb prea curand, mi se pare ca isi face treaba bine.
Ca si buget ma gandeam undeva la 6000-7000 de lei, pot suplimenta daca e ceva ce merita.
Ma tenta Brewtus IV sau Bezzera Duo DE, nu stiu daca sa merg tot pe Lelit.
As prefera sa fie nou espressorul deoarece vreau sa platesc cu card si sa imi impart in rate.
Multumesc,
A venit momentul unui upgrade de la al meu Lelit Grace PL81T, catre ceva cu dual boiler. Vreau asta pentru ca in 90% din cazuri beau flat white si cand am prieteni in vizita nu as vrea sa mai stau sa extrag 5 shoturi si apoi sa fac laptele.
Ce as vrea sa obtin cu upgrade-ul:
Consistenta in extrageri (2 shoturi unul dupa altul)
Rapiditate in prepararea unui flat white/ cappuccino
Sa vad diferenta intre extrageri la 90 grade vs 94 de grade (cu Grace nu o observ)
...plus altele care nu imi vin acum in minte :))
Rasnita am o Eureka mignon specialita, pe care nu as vrea sa o schimb prea curand, mi se pare ca isi face treaba bine.
Ca si buget ma gandeam undeva la 6000-7000 de lei, pot suplimenta daca e ceva ce merita.
Ma tenta Brewtus IV sau Bezzera Duo DE, nu stiu daca sa merg tot pe Lelit.
As prefera sa fie nou espressorul deoarece vreau sa platesc cu card si sa imi impart in rate.
Multumesc,
Lelit PL81T Grace | Eureka Mignon Specialita | Aeropress | Hario Mini Slim