(29-05-2019, 23:44)Oly Wrote: Da, pentru ca stiu cu siguranta ca in stadiul asta nu vor fineturile despre care vorbiti voi pe forumul asta :).
Ideea principala e ca nu au termen de comparatie cu altceva decat cafeaua aia oribila pe care obisnuiesc sa o bea dimineata la munca sau ceea ce iese dintr-un espressor de la o cafenea "normala".
Nu cred ca vor fi asa greu de multumit :))
Sent from my mobile, using Tapatalk
Asa am fost eu: am cumparat o masina automata cu boabe (rasnita incorporata) si la scurt timp, am descoperit forumul asta. Numai citind, am inceput sa inteleg ca ce imi dadea aparatul nu era ce trebuia, in ciuda celor 1600 lei dati pe automat. Pana in acel moment, ma super-multumea aparatul respectiv, dar pana recent, cand n-am mai avut rabdare si am vrut sa beau ceva bun: espresso cu gust de espresso.
E adevarat, ce beau acum (la Flair) e ba amar, ba acru, ba Ok, dar oricat de prost imi iese, este mult peste bautura scoasa de automat.
Dar da, cafeaua buna costa rabdare si bani, iar cu un buget de 700 lei e greu sa ajungi sa bei o cafea buna.
Poate ar fi mai intai de aflat daca sarbatoritul prefera o cafea oarecare sau tinde catre un espresso adevarat. Dupa care, daca e in primul caz, se poate achizitiona un aparat de duzina in suma aia, iar daca e in situatia 2, vorbit cu una dintre firmele partenere, poate macar un vaucer de luat cu cei 700 lei, iar sarbatoritul sa completeze cu diferenta sa isi ia ceva care chiar scoate espresso. In cel mai rau caz, o foaie cu poza unui espressor, link catre espressoman si banii in plic.
Flair Signature Pro | Cafflano Kompresso | Niche Zero | Kinu M47 Phoenix | Flair 58 | MyPressi Twist | Gene Cafe | Pavoni Europiccola Mill