Hello There, Guest! Login Register

Sfat achizitie espressor Vibiemme Domobar Piccolo

Salutare,

Am găsit un espressor Vibiemme Domobar Piccolo la prețul de 180 Eur.
Aparatul nu funcționează, trebuie schimbat termostatul, elementul de încalzire a apei (rezistența).
Ce părere aveți? Merită cumpărat?

Piesele le-am găsit
Termostatul - 30 Eur
Rezistența - 36,50 Eur

O zi bună!

Reply
Daca nu mai are SIGUR alte probleme , da merita cumparat !
GC E24 + PID + OPV 9 bar | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS shower screen / IMS Competition/Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
(16-02-2023, 17:57)staicueduard Wrote: Daca nu mai are SIGUR alte probleme , da merita cumparat !

Sincer sa fiu, nu stiu daca mai are si alte probleme, dar sistemul interior pare sa fie destul de simplu. Din punctul tau de vedere cam care ar fi problemele mai grave? La pompe vibratoare m-am uitat, nu costa asa de mult. Avantajul cu modelele de la vibiemme este ca se gasesc piese destul de accesibile la pret. La partea cu rugina pare ca sta ok.

P.S. Multumesc pentru raspuns

Reply
Pune la socoteala si un kit de reparatie E61, pentru ca, la utilizare intensa, grupul poate suferi uzura mecanica.
Honne, DC Studio, Wilfa Uniform, Aergrind, Outin

Reply
Singurul lucru de care m-aș teme ar fi boilerul, daca are fisura sau por ceva e fricky treaba..
Sau țevile de tur/retur e61 daca au vreo problema la îmbinarea cu grupul, sunt destul de scumpe.
Toper Cafemino + TC4ESP, ACS, Expobar, Gaggia, La Pavoni, Lelit, Bezzera, Ascaso, Astoria , SanRemo, BFC, La Cimbali, Sage/Breville, Cafflano Kompresso, Mypressi, Flair, DF-83, Niche Zero, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig,Kinu, 1Zpresso.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)