Welcome Back Log In Create Account

Sfat achizitie

Va salut,
Deja va citesc de foarte mult timp si doresc sa achizitionez o rasnita si un espressor.
M-am tot documentat si am vazut ca rasnita este cam cea mai importanta si m-am orientat catre Lelit, care acum nu stiu pt uzul casnic ce sa aleg: PL044MMT sau PL72. Stiu ca este diferenta intre ele, insa ma intereseaza ceva care sa satisfaca pasiunea de a bea un espresso corect acasa.
Iar ca espressor ma tot uit la Lelit, dar nu stiu cum e mai ok, grup pe 57 sau 58?
Sau ce combinatie sa fac pt o alegere corecta de la inceput.

Reply
Cred ca ar fi mai usor de recomandat ceva daca se stie cat este budgetul, incat PL72 este de aprox doua ori mai scump ca si un PL044MMT.
( conic 38mm vs 64 plate, sau 150w vs 470W ).
Daca vrei sa utilizezi in majoritatea timpului cafea prajita light atunci nu cred ca PL044MMT este o optiune buna pentru tine.

Diferente mari la 57 vs 58 doar la accesorii sunt.

Cred ca ne-ar ajuta urmatoarele informatii:
- budget
- preferinta cafea
- daca bei cafea in coffee shoppuri atunci acolo ce bei, etc.
--Only God Can Judge Me--

Reply
Am eu o rasnita Ceado E37 S vu cutite de 83 mm.O dau la un pret foarte bun daca te hotarasti.
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
Ca idee, bugetul este undeva in jurul sumei de 4.000 lei. Eu personal prefer si beau espresso, sotia mai mult americano si uneori cappucino.
Cafea cumpar in general proaspat prajita, medium, de la un coleg de pe forum.

Reply
S-a cam discutat optiunile cu budgetul mentionat de aprox 2 ori in ultima saptamana, dar nu exista un verdict final incat unele lucruri ramane de vazut/luat in calcul cumparatorului.

ca si espressor: lelit41tem, pavoni, flair
rasnite: pl72, sette, mignon specialita, macap m2m
rasnite manuale:  kinu, comandante
--Only God Can Judge Me--

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)