Hello There, Guest! Login Register


Sfat achiziție setup

#1
Salut, 

în timpul documentarii pentru achiziționarea unui espressor si a unei râșnite, am descoperit aceasta comunitate și m-am gândit ca ma puteți ajuta cu niște sfaturi. 

Pentru aproximativ 3 ani de zile, am folosit un espressor automat Philips Xsmall, iar acum am decis sa investesc intr-un setup care va produce o cafea mult mai buna. In momentul de fata, acest automat de cafea scoate cam 6-8 cafele pe zi, de regula fara lapte. 

Bugetul alocat pentru aceasta investitie este de aprox. 2500 ron. Va rog sa ma ajutati cu niste recomandari.
 
Reply
#2
Pl41TEM + kinu phoenix, depășește puțin bugetul
Bianca V2, DF64 SSP cast, Comandate, Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60
 
Reply
#3
Am citit si alte postari asemanatoare pe acest forum si pot spune ca ma asteptam la o recomandare de genul. In legatura cu espressorul, si eu ma gandeam tot la Pl41TEM. 
In legatura cu rasnita, as prefera o rasnita electrica. Inteleg faptul ca Kinu este o rasnita foarte potenta, dar sper sa gasesc o solutie si cu o rasnita electrica avand in vedere un numar maricel de cafele pe zi. Multumesc.
 
Reply
#4
La 8 cafele pe zi, kinu sau orice manuala este o recomandare mai mult pentru intretinerea bicepsilor  Smile
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press
 
Reply
#5
Pentru a acoperi dorinta uneri rasnite autiomate, ma tenta spre exemplu acest pachet avand si ceva accesorii:
Pachetul Barista Home Premium
Dar am vazut opinii diverse despre rasnita celor de la Lelit. Este espressorul prea scump sau performat pentru aceasta rasnita?
 
Reply
#6
Salut, eu am PL41TEM impreună cu Macap M2M stepless de care sunt foarte mulțumit. Recomamdarea mea raportat la nr de cafele este tot o electrica, adica sa ridici putin bugetul, Macap care este un tanc sau Eureka care sunt in aceeasi plaja de pret si care consider ca ambele sunt bine construite si de care posesorii sunt multumiti. Trebuie sa iei in calcul ca iti mai trebuiesc si ceva accesorii care te vor costa in plus. Spor in alegere!
La Pavoni Professional fully upgraded/Niche Zero/Cafflano Kompresso/
Past: Lelit PL41TEM
 
Reply
#7
(04-04-2020, 16:42)alex45me Wrote: Pentru a acoperi dorinta uneri rasnite autiomate, ma tenta spre exemplu acest pachet avand si ceva accesorii:
Pachetul Barista Home Premium
Dar am vazut opinii diverse despre rasnita celor de la Lelit. Este espressorul prea scump sau performat pentru aceasta rasnita?

Eu am acest setup și pot spune ca singurul inconvenient la rasnita este retenția, trebuie sa o scuturi puțin după fiecare rasnire ca altfel iti rămâne cafea care se oxidează și afectează shot-ul următor, daca acesta vine peste câteva ore sau ziua următoare. În rest, sunt foarte mulțumit de calitatea extractiilor, fiind începător, venind de la Delonghi și cafea din comerț. Când mai beau câte o cafea la birou unde avem un superautomat Phillips parca e zaț fiert Smile
Bianca, Niche, Acaia Lunar, Comandante, V60, Hario Switch, Orea V3, Aeropress, Fellow Stagg
Ex: Lelit PL41TEM, Lelit PL43MMI
 
Reply
#8
In regula. Am sa completez formularul de discount si voi cumpara Pachetul Barista Home Premium. Multumesc pentru ajutor. Daca mai are cineva pareri legate de alegerea facuta, astept cu interes pana la cumpararea propriu-zisa(cel mai probabil luni). Smile

Multumesc.
 
Reply
#9
(04-04-2020, 19:26)alex45me Wrote: In regula. Am sa completez formularul de discount si voi cumpara Pachetul Barista Home Premium. Multumesc pentru ajutor. Daca mai are cineva pareri legate de alegerea facuta, astept cu interes pana la cumpararea propriu-zisa(cel mai probabil luni). Smile

Multumesc.

rasnita iti recomand cea de la lelit pl 72,cu o retentie foarte mica,cutite profesionale de 64 mm .o rasnita pentru viitor
 
Reply
#10
Si daca se poate, sa o ia de pe marketplace Big Grin
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)