Hello There, Guest! Login Register


Sfat achiziție Breville Oracle bes980xl

#1
Salutare, ce părere aveți de acest espressor?
Doresc achiziționarea lui de pe Amazon 2000$. Aveți o altă configurare mai bună care sa nu depășească 2200-2300$? Nu am nici râșnița!
Mulțumesc
 
Reply
#2
Uite aici http://www.espressoman.ro/reduceri-la-es...i-rasnite/
Alege un espressor si cu o raşniță (separat de espressor) ce îți convin ca pret si mai întrebi pe aici.
Ce ai pus tu acolo nu o sa-ti recomande nimeni de aici (de pe forum) sa-ti iei asa ceva.
Vibiemme Domobar Levetta (Piccolo) + IMS Competition E61 200IM + IMS 17g B70 Competition + PID REX C100. Rasnita Mazzer Super Jolly. OCD v2 by Kamasi. Tamper Etolia Competition 58,5 mm.
 
Reply
#3
Daca te-ai fixat pe un Breville, as zice sa eviti varianta asta cu rasnita incorporata, din diverse motive. 
Cauta un Breville de pe piata europeana, sa ai suport mai aproape de Romania in caz de probleme deosebite.
Vezi de exemplu oferta pentru UK sub marca Sage by Heston Blumenthal. Breville opereaza in Europa si sub alte marci comerciale, poate gasesti si alte optiuni de cumparare.
In acelasi gen ca Breville, vezi si Crossland CC1, poate ti se potriveste.
Gaggia Classic RI8161 cu controller meCoffee, Honne Home, Kinu M47
Bezzera BZ09, controller ito
 
Reply
#4
La banii aia poti sa iti iei lucruri mai bune
strietman CT1, Kinu-M68;
 
Reply
#5
Deși are review-uri bune

nu-l recomandăm, dacă electronica o mai acceptăm, la plastic suntem mai alergici. Dacă în garanție mai tragi de el, după devine o gaură de bani. A mai fost un caz, care îl găsise redus prin Germania și a ajuns pe bursă după un timp - a avut norocul că a mai avut ce să pună.
Alegerea este a ta și trebuie să ți-o asumi.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Brikka|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Aillio R1 Bullet|Gene Coffee CBR-101|.
 
Reply
#6
Mulțumesc pentru sfaturi
 
Reply
#7
Citeste pe forumul american home barista despre cate probleme de garantie si postgarantie te vei lovi, breville avand acolo mai multe review-uri. Nu te lua dupa stele de amazon, caci multe sau putine,  nu conteza in fata unui forum de specialitate. Mai ales cum e home barista. 

In acel buget, ai ocazia sa iti faci un setup mult peste Breville, cu rasnita performanta. Pentru ca am Dual Boiler si pentru ca sunt extrem de multumit de ce beau de 3 ani si pt ca nu are legatura un Dual Boiler cu grup E61 cu un Breville plastifiat, ai putea merge de 1250E pe Expobar Brewtus (dual boiler cu PID si grup E61) + rasnita Honne spre exemplu (960E) + inca vreo 50-100E pt cateva accesorii indispensabile gen cantar, tamper, lattiere, cesti groase etc.
Lelit Bianca, Hedone Honne Espressoman Slim Edition. Vacanta: Kinu M47 + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 (in vanzare)
 
Reply
#8
Initiatorul topicului nu ne-a dat prea multe informatii despre el, dar am presupus ca vrea ceva simplu de folosit. Poate ca are si un automat pe lista de optiuni Smile. Daca este intr-adevar asa, riscam sa-l pierdem daca ii recomandam espressoare care cer instruire indelungata.
Espressoarele produse de Breville in gama 900 par o optiune buna pentru utilizatorii comozi. Sunt destul de populare, mai ales pe coffeegeek topicuri de mii de postari. Se pare ca s-au cam rezolvat problemele copilariei. Utilizatorii sunt chiar incantati de experienta oferita si de rezultatul din ceasca.
Nu m-as mira daca acest gen de espressoare cu carcasa de plastic si multa electronica va invada magazinele de electrocasnice in viitorul apropiat.
Gaggia Classic RI8161 cu controller meCoffee, Honne Home, Kinu M47
Bezzera BZ09, controller ito
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)