Welcome Back Log In Create Account

Setup PICOPRESSO

Vând setup PICOPRESSO, achiziționat în noiembrie 2023, foarte compact și util în deplasări. Face un espresso corect, funnel și tamper metalic, totul integrat în trusa de mici dimensiuni. Preț 490 de Ron cu tot cu stand.

[Image: kVFKt4c.png][Image: X6IduNt.png][Image: jRCPtop.png]

Reply
Salutare! Poti adauga te rog si niște poze cu produsul tau? Are defecte sau urme de uzura? Trimiți prin curier?
Flair 58 | Cafesing Orca GO Ghost | Ceado Hoop | April Brewer | Hario V60 Switch

Reply
Salut - da, pun mai pe seară. Arată impecabil datorită husei de protecție în primul rând, nu se atinge de nimic când îl transporți. Pot trimite și prin curier, dar cu extra cost la cumpărător și ramburs.

Reply
[Image: zuhgqT9.jpeg][Image: gDYxh3e.jpeg][Image: HcjIvzR.jpeg][Image: hxMzdGM.jpeg][Image: HhO40cd.jpeg]

Gata, am pus si pozele.

Reply
Încă disponibil, ideal pentru espressomani călători/nomazi

Reply
Salut, mai e disponibil?

Reply
Da. Este disponibil în continuare

Reply
Salut - încă disponibil- am tras niște shoturi in wendul acesta, e chiar OK.

Reply
Salut, ma intereseaza ti am trimis pm
Flair 58 - MHW Blade R3 - MWH Cube 2.0 mini - Aeropress - Timemore B75 - Timemore Crystal Eye 02

Reply
Încă disponibil / pentru doritorii unui setup complet și compact - tamper, funnel, naked portafilter, totul într-o husă ce încape în buzunar.

Reply
(05-10-2025, 09:03)mipetre Wrote: Încă disponibil / pentru doritorii unui setup complet și compact - tamper, funnel, naked portafilter, totul într-o husă ce încape în buzunar.

Salut, ti_am lasat pm :)
Essenza Modena | F74 Navigator MHW-3Bomber | Barbro Equilibrium
EX: Lelit PL41TEM | Sette 270

Reply
Salut, mai este disponibil?
Lelit Mara X | DF64

Reply
Salut, s-a dat pe forum la prețul cerut.

Reply
Si acum intreaba de el cum sa-l foloseasca Smile

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)