Welcome Back Log In Create Account

Set accesorii 58 mm.

Salut!

As fi interesat sa achizitionez un set complet de accesorii cu manere din lemn(sau macar pe bucati de la acelasi producator) si care eventual sa contina si un suport, tot din lemn. 

[Image: 71LiVUvCeoL._AC_SL1500_.jpg]

Continutul sa fie:

- portafiltru fara fund
- tamper
- distribuitor
- WDT

Stiti de unde pot achizitiona asa ceva? Multumesc!

Reply
Salut. Pai in primul rand nu toate de 58 se potrivesc pe orice espressor. Acum tamper ul merge pe anumite site (aici ma refer la cele care sar de 58, si ți-ai dori asta, sa fie relativ cât diametrul interior minus ceva microni).
Clar cel de 58 o sa meargă pe toate dar mai sunt și de 58.5, 58.35, etc.
Portafiltrul de 58 clar nu merge pe toate mașinile. As tinde sa cred ca nici cele de pe e61 nu merg la toate e61.
De ex, Saab, rancilio, Gaggia, toate sunt diferite între ele. Fie au urechile prea late sau prea înalte, etc.
Trebuie sa cauți pentru ce ai tu.

Wdt îți recomand pe cel cu ace pentru acupunctura. Il găsești pe forum la colegi. Este de departe cel mai bun deal și printre cele mai eficiente.

Eu am renunțat la a mai utiliza distribuitorul. Dacă faci wdt cum trebuie nu ai nevoie de el.

Sent from my SM-G986B using Tapatalk
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply
Da, am un Gaggia Classic Pro.

Legat de tamper, recomanzi pe cele mai mari de 58 mm cum ar fi cele de 58.35?

Ma uitam pe Aliexpress la portafiltru, tamper, suport dar nu stiu nimic legat de calitatea lor.

Multumesc!

Reply
salut, pai spune-ne ce site folosesti la portafiltru, VST, IMS, stock?

eu pentru oricare dintre cele de mai sus, folosesc tamperul cel mai mare de 58.5 si tot ramane o margine de cativa microni, deci se poate roti lejer in sita. deci nu intra fortat si nici nu agata cafeaua de pe marginea sitei cand ramane.
GC E24 + PID + OPV 9 bar + Dimmer | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
Am achizitonat un Gaggia Classic Pro de curand si urmaresc sa iau si accesoriile mai sus mentionate, din pacate inca sunt in faza de documentare si nu sunt la curent cu toti termenii :) 

Multumesc!

Reply
am inteles.
- trebuie sa iei site(basket) de 58 mm de la IMS sau VST, pentru inceput sa fie de 18grame daca esti la inceput de drum. din gama IMS recomand IMS Superfine de 18gr
- Iei portafiltru fara fund pentru Gaggia, aici nu conteaza ce marca e.
- Trebuie sa iei sita de dush de la IMS, e una singura pentru Gaggia
- Tamper iti trebuie de 58,5mm, chiar daca folosesti stock, IMS, VST
Optionale:
- nivelator sub 58.5 mm, trebuie sa aibe loc sa invarti lejer
- WDT tool, cauti sa cumperi pe net(scump) sau iti manufacturezi tu unul, din ex. un dop de pluta si bagi ace de acupunctura in el.. (vezi cum arata unul tot pe net)
GC E24 + PID + OPV 9 bar + Dimmer | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)