Espressoman fresh
Brașov
Salut, am un espressor Lelit și am nevoie de un service in Brașov.
S-a mai defect acum 1 an și l-am trimis la București dar a ajuns lovit de la transport.
Ma puteți ajuta cu un contact în Brașov?
Mulțumesc anticipat
Espressoman Administrator
Bucuresti
Pentru ca a mai fost postata intrebarea am intrebat la importator si au raspuns ca de curand s-au incheiat contracte cu service-uri in Brașov, Cluj, Timisoara, Arad, Iași. Dar pentru contacte exacte luati fiecare legatura pe email-urile pe care ati comunicat si cereti telefoanele din orasele care va intereseaza, dintre cele amintite.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman fresh
Brașov
Mulțumesc frumos de răspuns.
La: "Dar pentru contacte exacte luati fiecare legatura pe email-urile pe care ati comunicat" îmi e neclar. A ieșit din garanție și nu îmi e clar cui sa cer contactul. Mulțumesc de ajutor,
Espressoman fresh
Brașov
Poate mai ajuta pe cineva:
Locatia service-ului partener este Str, Prahova, Nr, 2, Brasov, Centrul
Nou. Programul de lucru este: 9:00-18:00.
*Admin edit: fara telefon din motive gdpr
În continuă acumulare de informații
Bucuresti
Îmi cer scuze că intervin, dar dacă este un telefon de la service, chiar și mobil, nu intră sub incidența GDPR.
Orice adresă de e-mail, nr de telefon, adresă, chiar numele reprezentantului legal al unei firme (dacă este în funcție) nu intră sub incidența respectivului Regulament.
Așa că, mai bine verificăm cui aparține respectivul nr. de telefon (adică dacă este nr. personal al cuiva sau este un nr. la care răspunde un reprezentant al respectivei firme/ respectivului service) apoi îl facm din nou public, după caz.
Ajută mult o astfel de dată de contact.
Lelit PL81T+Ascaso Precision Competition Filter+tamper Lelit PL100+nivelator Lelit PL121, Baratza Sette 270 [b]Wi [/b]și Ascaso iSteel I1+Bialetti Fiametta
Espressoman Administrator
Bucuresti
Nu neg, nu vreau sa supar pe nimeni, dar din ce am mai vorbit si cu alte persoane din domeniu, este mult mai safe pt administratorul unui site sa ai grija la numerele de telefon publicate, decat sa fii vizitat..
In cazul de mai sus s-a publicat numele firmei, adresa, deci se poate da un simplu search pe Google si se afla imediat. Plus ca informatia se afla si la importator, caci de acolo a venit.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Quote:...puteți publica numărul de telefon al firmei fără a încălca GDPR, dacă acesta este un număr de contact public (ex: numărul sediului social) și nu numărul de telefon personal al unui angajat, caz în care aveți nevoie de consimțământul angajatului. Publicarea unui astfel de număr nu este considerată prelucrare de date personale în sensul GDPR, deoarece nu este asociat cu o persoană fizică identificabilă.
Espressoman infocat
Brasov
Service-ul acela este cam universal, telefoane mobile,televizoare,electronice. Pentru partea electronică înțeleg,dar în rest…
Caută după Promos-RG și o să găsești și numărul de telefon.
Eu mai găsisem un service care omul avea și el un lelit. Ricambi se numește, undeva în steagu
Lelit Bianca V3 Black, Bentwood Vertical 63, Kinu M47 Phoenix, Felicita Arc, VST15G, Outin nano. Anterior: Crem One 2B VP PID WTN, Fiorenzato AllGround, Lelit PL042TEMD