Hello There, Guest! Login Register

Service Lelit MaraX

Salut comunitate,
Am nevoie de service pentru MaraX PL62x. Din pacate a fost avariata in timpul unui transport iar acum are ceva probleme: ledul de la apa nu mai funtioneaza corect, ledul de la incalzire boiler deloc si cel mai grav nu opreste extractia chiar dupa inchidere.
Stiti cumva un service autorizat sau vreo recomandare de service in Arad?
Multumesc,
Liviu

Reply
Cel oficial e la București, lelitespresso.ro. In Arad poate ne spune vreun pasionat daca stie sau poate stie @Vlad.rosterscof daca tot are si prajitorie acolo in oras si Bianca.
Totusi, pentru problema a doua, ai putea arunca o privire sa vezi daca miscarea manetei angrenează acel tumburus infiletat in espressor? Stiu ca pe Brewtus mai demult aparea uneori problema asta si solutia era sa desfaci capacul espressorului si sa infiletezi mai tare comutatorul acela din inox ce este acționat de catre maneta e61.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
(19-05-2024, 12:35)ManWithPlan Wrote: Salut comunitate,
Am nevoie de service pentru MaraX PL62x. Din pacate a fost avariata in timpul unui transport iar acum are ceva probleme: ledul de la apa nu mai funtioneaza corect, ledul de la incalzire boiler deloc si cel mai grav nu opreste extractia chiar dupa inchidere.
Stiti cumva un service autorizat sau vreo recomandare de service in Arad?
Multumesc,
Liviu

Te salut, din pacate in Arad nu ti-as putea recomanda un service. Am avut doua incercari si nu am avut sorti de izbanda :)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)