Evitati TEPARII de la SPECTRUM 93 SRL (cei de langa Calea Mosilor, adica Str. Popa Petre 1, saeco-service.ro).
Sunt niste nesimtiti care mizeaza ca pentru 100-200 de lei pe care ti-i vor lua fortat nu va face nimeni sesizare.
Voi povesti pe scurt experienta mea de zilele acestea, in speranta ca atunci cand veti avea nevoie de service pentru expressoarele din brandurile Philips, ii veti evita. Experienta care astazi a culminat cu faptul ca m-au dat afara cu forta (au chemat BGS) si am ajuns sa sun la 112 si sa solicit echipaj de la Politie.
Fiind posesor de 2 Saeco Intellia, am avut ghinionul sa apelez la ei, dupa ce mi-au confirmat ca sunt service autorizat Philips. Mi-au trantit in fata fisa de receptie service, in al carei subsol scria ca “Pentru aparatele pentru care s-a facut constatarea defectelor si clientul nu doreste reparatia, se va plati o taxa de 20 Euro/aparat + TVA”.
Adica fix 100 de lei pe care eu as numi-o o taxa pe prostie.
Dupa cateva zile de amanari pe diverse motive, astazi am sunat la Philips Romania pentru a le sesiza faptul ca unul dintre service-urile lor nu sunt chiar cei mai profesionisti. Surpiza! Philips mi-a indicat ca UNIC SERVICE AUTORIZAT Saeco, Gaggia si alte branduri Philips este ESD ROM (Bd Decebal, niste profesionisti adevarati. Am ajuns sa-i cunosc mai tarziu).
Evident ca am mers foarte suparat la Spectrum 93 sa-mi iau aparatul si sa-l duc la “adevaratul” service autorizat. Dupa un schimb de replici mai acid, a venit Alexandru (care se pare ca e si sef de service) si mi-a zis ca aparatul meu e déjà gata.
Pe fisa de iesire din service (eliberata la insistentele mele) scria “inlocuire placa de baza”.
“Pai haide sa-l probam, sa vedem ca merge”. Supriza iarasi. Aparatul arata acelasi mesaj de eroare ca atunci cand l-am adus la ei. Deci clar nu facusera nimic.
Cititind topicurile din forum, ma gandesc ca daca nu ma dadeam un pic la ei, probabil mi-ar fi cerut si mie o taxa de 280 de lei pentru inlocuire placa de baza.
Si de aici a incept circul adevarat. Am zis ca plec doar dupa ce-mi scriu in fisa de service ca produsul nu a fost reparat (fiind in garantie, mi-a fost teama sa nu o pierd).
Apoi au chemat BGS-ul pe motiv ca sunt un client agresiv (????). Iar agentul BGS mi-a zis simplu” ia-ti expresorul si pleaca ca altfel te dau eu afara pe sus).
Degeaba a venit un echipaj de la Politie, m-au sfatuit sa merg la ANPC, eventual sa fac o sesizare si la Philips Romania.
Urmeaza sa fac o plangere si la ANPC, chiar sunt curios daca macar ei vor reusi sa elimine g##### umane ca cei de la SPETCRUM 93.
(19-11-2014, 15:59)Lulukod Wrote: Cunoasteti alt service pt Gaggia Classic in Bucuresti decat cel de pe Mosilor?
Sau stiti cat costa schimbarea unui robinet de apa? Ei mi-au cerut 280 RON...
Multumesc!
Service-ul de pe Mosilor e un garaj, nu un service.