Espressoman fresh
Timisoara
Salutare
As avea nevoie de un service sau de cineva care se pricepe la reparat espressoare din Cluj Napoca
Am un amic care are un illy francis francis x1 si care are niste probleme pe partea de alimentare cu energie electrica. Atunci cand il baga in priza sar sigurantele. Initial a crezut ca e de la priza dar se pare ca nu e.
Multumesc!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Espressoman infocat
Cluj-N
In Mănăștur pe partea dreapta a podului calvaria, cum mergi către Florești este un service. Și mai știu unul pe strada Mărășești (langa farmec). Dar nu pot să îți spun daca sunt buni sau nu pentru că nu am avut contact cu ei.
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
In Cluj, ti-l pot recomanda pe Raul Jakab, daca vrei, iti pot trimite in privat numarul lui de telefon (eventual scrie-mi, daca nu ai rezolvat deja).
Alt service pe care il recomand e in Targu-Mures, Noel, nu stiu daca te ajuta. Ei mi-au reparat Lelit-ul, ii recomand cu toata increderea.
Lelit PL92T Elizabeth V3 | Eureka Mignon Specialita 17NX
Espressoman fresh
Cluj-Napoca
(09-04-2021, 18:48)george.blaga Wrote: In Cluj, ti-l pot recomanda pe Raul Jakab, daca vrei, iti pot trimite in privat numarul lui de telefon (eventual scrie-mi, daca nu ai rezolvat deja).
Alt service pe care il recomand e in Targu-Mures, Noel, nu stiu daca te ajuta. Ei mi-au reparat Lelit-ul, ii recomand cu toata increderea.
Salut, as avea eu nevoie de un contact din Cluj pentru service, la un Gaggia Classic 2015. Mersi mult!
Gaggia Classic 2015 | Lelit PL 43 MMI
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
(09-04-2021, 18:48)george.blaga Wrote: In Cluj, ti-l pot recomanda pe Raul Jakab, daca vrei, iti pot trimite in privat numarul lui de telefon (eventual scrie-mi, daca nu ai rezolvat deja).
Salut, poti sa-mi dai si mie numarul pentru service-ul din Cluj?
Multumesc
Espressoman infocat
CLUJ-NAPOCA
Poate mai ajuta pe cineva; o cunostinta ce-a avut probleme cu un Rancilio Silvia ii lauda pe cei de la "Il Caffe" de pe Brancusi. Nu pot sa confirm sau infirm insa dansa avea doar cuvinte de lauda la adresa lor.
Rancilio Silvia V3 (PID, Dimmer, barometru), Eureka Specialita, Bezzera BB005, Brewista Smart Scale 2
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Salutare!
Doar acum am vazut mesajele voastre; in caz ca mai aveti nevoie de numar, sa imi scrieti in privat (in cazul in care nu ati rezolvat deja)
Lelit PL92T Elizabeth V3 | Eureka Mignon Specialita 17NX
Espressoman fresh
Alba Iulia
buna, imi poti lasa nr lui Paul Jakab, te rog! sau al oricarui service bun in Cluj pt un Gaggia Classic 2015.
Espressoman infocat
Zalau
Va salut.
Nu am timp sa caut buba la un aparat, aveți contact de la cineva din CJ?
Mulțumesc.
May God be with us.
Espressoman fresh
Florești
Salut.
Am și eu un espressor lelit pl 42 temd (cel cu râșniță incorporata). Mi sa blocat râșnița și am nevoie de un service in Cluj unde s-ar descurca la schimbat rulmentul de la axul pe care sta cuțitul și eventual schimbate periile de la motor (daca e cazul).
Vreo recomandare ?
Mulțumesc
Espressoman fresh
Cluj-Napoca
23-01-2024, 11:29
(This post was last modified: 23-01-2024, 11:41 by f.adrian9006.)
Salut mi-ar fi de folos o recomandare de service in Cluj. Scot la vanzare pe Racilio Silvia si vreau sa ii fac o servisare inainte (garnituri, etc)
Bianca V3, Silvia V5(de vanzare), Kinu Phoenix, Sette 270Wi
Espressoman fresh
Cluj-Napoca
Bună ziua,
Pentru ca nu vreau să mă bag eu la meșterit îmi puteți recomanda va rog frumos unde în Cluj Napoca i-aș putea face o revizie espressorului meu Lelit!
Mulțumesc!
Espressoman fresh
Cluj-Napoca
Bună ziua, revin cu rugămintea de a-mi trimite numărul lui Paul Jakab sau un contact de la cineva serios care poate face o revizie la un Lelit Anna!
Mulțumesc, Ionuț
Espressoman Administrator
Bucuresti
La evenimentul recent am primit o recomandare de la colegul espressoman Ciprian:
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Espressoman fresh
Cluj Napoca
Bună ziua,
Îmi puteți trimite numărul lui Raul Jakab sau numărul unui Service din Cluj Napoca. Pentru un Gaggia Classic as avea nevoie.
Cu mulțumiri,
Crinela
Bucuresti
In privat va rog, din considerente GDPR
Espressoman fresh
Cluj-Napoca
Bună ziua,
As avea nevoie si eu de numărul lui Raul Jakab pentru un espressor Bosch
Multumesc
Espressoman fresh
Cluj
Buna ziua!
As avea si eu nevoie de numarul lui Raul Jakab
Multumesc!
Bucuresti
In caz ca are cineva contactul discutati in privat, ca de obicei cu telefoanele si mail-urile, because GDPR
Espressoman infocat
Cluj Napoca
si eu tot in privat. mulțumesc
lelit mara x v2 si eureka mignon xl
Espressoman fresh
Cluj
Buna,
Doresc si eu numarul lui Raul Jakab in privat va rog.
Multumesc
Espressoman fresh
Târgu Mureş
Salut,
service pt Lelit Mara X, Tg-Mureș, Cluj?
am probleme cu presiune mare pe aburi, cred ca baga apa in boiler și face presiune de sare acul, și pe țeava de aburi iese multă apă.
mersi.
Espressoman fresh
Cluj-Napoca
11-01-2025, 21:50
(This post was last modified: 11-01-2025, 21:51 by leontin.andresi.)
Salutare!
Va rog sa ma ajuți cu un contact la lui Jakab Raul. Am nevoie de service pentru un espressor gaggia. (toate butoanele palpaie rusu intermitent)Va mulțumesc!
Espressoman infocat
Cluj Napoca
Si eu am nevoie. Mulțumesc
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Buns, va rog un nr de telefon în privat pentru dl Jakab Raul pentru probleme la un Gaggia, mulțumesc
Gaggia Classic Pro 2019 / Eureka Mignon Specialita
Espressoman infocat
Cluj Napoca
Oare le oferă cineva sau tot întrebăm degeaba?
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
07-02-2025, 09:39
(This post was last modified: 07-02-2025, 09:39 by p0pa_24.)
Nu stiu...eu nu am primit.
am găsit cineva in Zalău dar in Cluj zici ca nu e nimeni. Oras de kko
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
De vreo trei ori am sunat și tot de atâta ori m-a refuzat (fie ca e în concediu, fie ca este ocupat). Și eu am un GCP care necesita o revizie Cel mai probabil îl voi trimite la Zalău sau ne înțelegem cei din Cluj, punem bani de benzina și-l căutăm pe Tudor.
Gaggia Classic Pro, Eureka Mignon Specialita
Espressoman infocat
Cluj Napoca
Lăsați-ne un număr de la Zalău
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Pana la urma am rezolvat local cu cineva dar care e la prima "operatie"