17-02-2023, 18:15
(This post was last modified: 17-02-2023, 18:21 by Cap_evidenta.)
Salut urmaresc de ceva timp forumul si desigur ce se intampla si prin alte parti.
Dupa 9-10 ani de Rancilio Silvia v3 si rasnita Rocky am zis ca e momentul sa trec la ceva profesional asa ca dupa ceva timp serios de cautari cu ajutorul lui Liviu am ajuns la concluzia finala: Sanremo You si Atom 75. Daca rasnita e destul de cunoscuta espresorul Sanremo You este ceva relativ nou YOU - Sanremo Coffee Machines (sanremomachines.com) pe piata. Am cautat ceva care sa fie usor de folosit sa poti replica usor cafeau precedenta. Practic un espresor " Decent " european care sa arata si bine, sa iti faca placere sa il foloseti.
Avantajele Sanremo you
- se poate folosi manual si seta presiunea in timp real
- se pot programa retete in el ( pre-infusie, infusie si post-infusie)
- ecran unde se pot face aceste setari
- stabilitate presiune si temperatura fara probleme
- multi boiler
- super silentios
- presiune abur pana la 2bar
Ce mai au inca de lucrat la el
- aplicatia pe mobil trebuie inca nu este terminata ... zvonurile zic ca vine in Mai
- ai timp foarte scurt sa salvezi o reteta noua daca faci o cafea "manual"
- tray-ul de pentru apa este cam mic
daca aveti intrebari sau sunteti curios de ceva va pot raspunde cu mare placere, doar nu intrebati cat a costat :))
Dupa 9-10 ani de Rancilio Silvia v3 si rasnita Rocky am zis ca e momentul sa trec la ceva profesional asa ca dupa ceva timp serios de cautari cu ajutorul lui Liviu am ajuns la concluzia finala: Sanremo You si Atom 75. Daca rasnita e destul de cunoscuta espresorul Sanremo You este ceva relativ nou YOU - Sanremo Coffee Machines (sanremomachines.com) pe piata. Am cautat ceva care sa fie usor de folosit sa poti replica usor cafeau precedenta. Practic un espresor " Decent " european care sa arata si bine, sa iti faca placere sa il foloseti.
Avantajele Sanremo you
- se poate folosi manual si seta presiunea in timp real
- se pot programa retete in el ( pre-infusie, infusie si post-infusie)
- ecran unde se pot face aceste setari
- stabilitate presiune si temperatura fara probleme
- multi boiler
- super silentios
- presiune abur pana la 2bar
Ce mai au inca de lucrat la el
- aplicatia pe mobil trebuie inca nu este terminata ... zvonurile zic ca vine in Mai
- ai timp foarte scurt sa salvezi o reteta noua daca faci o cafea "manual"
- tray-ul de pentru apa este cam mic
daca aveti intrebari sau sunteti curios de ceva va pot raspunde cu mare placere, doar nu intrebati cat a costat :))