Hello There, Guest! Login Register

Sanremo You

Salut urmaresc de ceva timp forumul si desigur ce se intampla si prin alte parti.
Dupa 9-10 ani de Rancilio Silvia v3 si rasnita Rocky am zis ca e momentul sa trec la ceva profesional asa ca dupa ceva timp serios de cautari cu ajutorul lui Liviu am ajuns la concluzia finala: Sanremo You si Atom 75. Daca rasnita e destul de cunoscuta espresorul Sanremo You este ceva relativ nou YOU - Sanremo Coffee Machines (sanremomachines.com) pe piata. Am cautat ceva care sa fie usor de folosit sa poti replica usor cafeau precedenta. Practic un espresor " Decent " european care sa arata si bine, sa iti faca placere sa il foloseti.
Avantajele Sanremo you

- se poate folosi manual si seta presiunea in timp real
- se pot programa retete in el ( pre-infusie, infusie si post-infusie)
- ecran unde se pot face aceste setari 
- stabilitate presiune si temperatura fara probleme
- multi boiler 
- super silentios
- presiune abur pana la 2bar

Ce mai au inca de lucrat la el

- aplicatia pe mobil trebuie inca nu este terminata ... zvonurile zic ca vine in Mai
- ai timp foarte scurt sa salvezi o reteta noua daca faci o cafea "manual"
- tray-ul de pentru apa este cam mic 

daca aveti intrebari sau sunteti curios de ceva va pot raspunde cu mare placere, doar nu intrebati cat a costat :))

Reply
Sa il stapanesti sanatos si la cat mai multe extractii reusite. Pune si cateva poze cu el :D
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
Ca preț Sanremo you se duce în jurul la 5.000-5.500 € depinde de unde îl procuri nu este nici mult dar nici puțin dacă vrei calitate este Ok
Prajitor GENE CBR 101, Lelit Mara X, Eureka XL, Lelit 41TEM, Lelit 0433MMI

Reply
(17-02-2023, 19:48)RazvaNNN Wrote: Sa il stapanesti sanatos si la cat mai multe extractii reusite. Pune si cateva poze cu el :D

Facut niste poze proaspete :)
Nu ma descurc cu pozele pe formun aici dar am dat share din album sper sa mearga
https://share.icloud.com/photos/085SXxeB...o5k8kNllKQ
https://share.icloud.com/photos/07c1ZcHZ...295VNd-fUw

Reply
(17-02-2023, 19:57)lig76ct Wrote: Ca preț Sanremo you se duce în jurul la 5.000-5.500 € depinde de unde îl procuri nu este nici mult dar nici puțin dacă vrei calitate este Ok

(17-02-2023, 18:15)Cap_evidenta Wrote: doar nu intrebati cat a costat :))

Spune-ne si de unde l-ai luat. E destul de tentant la 5000, tinand cont ca un Micra e aproape 4000...
VBM Domobar Super Electronic, Bentwood Vertical, Matrix Shower, 18g VST, Normcore Tamper, Felicita Arc

Reply
Am cerut o oferta anul trecut prin vara 
Si a fost 4600, poate a mai crescut intre timp
*admin edit: GDPR

Reply
cred ca cel mai bine vorbiti la sanremo cu bogdan sau silvia

https://www.sanremomachines.ro/contatti

Parerea mea este ca un You se merita mult mai mult decat un LM sau GS3.

Reply
(18-02-2023, 16:46)Cap_evidenta Wrote: Parerea mea este ca un You se merita mult mai mult decat un LM sau GS3.
(18-02-2023, 15:33)cristian.h Wrote:  

Argumentele fiind ?
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar
#Brewtus IV , #Honne Slim  ;   #Ibric , #MK. Vario
Accesorii ROCKET , MOTTA , IMS , Tamper dinamometric ECM , altele

Reply
Pana nu va fi un aparat expus pe care sa il putem testa cu mana noastra si sa ne facem singuri impresii pro si contra, orice apreciere de acest gen e subiectiva. Si eu sunt la a treia Bianca (Black acum) pt ca imi place si nu prea ii gasesc diferente in ceasca pt dublul pretului sau. Dar asta-s eu. Altcineva considera perfect Bugsterul sau Mina sau Studio sau GS3... 
Din ce mai vorbeam cu ei, inca nu au un exemplar pe care sa il puna la dispozitia publicului, desi au spus inca de la campionatul de latte art de la Fluid din cafenea ca vor aduce, cand apropo HX-ul Sanremo a fost dezastruos pe partea de aburi. Speram la mai bine pe You dar cu conditia sa il vedem la teste publice. Saptamana viitoare s-ar putea afla mai multe, am o promisiune.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
(18-02-2023, 19:52)FAP Wrote:
(18-02-2023, 16:46)Cap_evidenta Wrote: Parerea mea este ca un You se merita mult mai mult decat un LM sau GS3.
(18-02-2023, 15:33)cristian.h Wrote:  

Argumentele fiind ?

Precum am zis, este parerea mea dupa ce am urmarit multe review-uri si ce posibilitati ofera aceste aparate. You iti da un control foarte bun si fin in acelasi timp, ce deschide foarte multe posibilitati. Dar da pana nu le ai pe toate unul langa altul e doar o parere teoretica.

Reply
Am incercat sa aflu si eu mai multe caci ma stiu de mult cu cei care se ocupa dar nu exista si nu va exista prea curand un exemplar de test sau expozitie. Pretul actual, pentru care s-ar putea in viitor face niste reduceri pt forum, se invarte oricum pe la 7000E, dupa noile scumpiri. Sumele vehiculate pe aici au fost ori pt exemplare folosite la targuri ori cele din primele loturi. Nu exista service oficial (doar freelanceri colaboratori), nu exista nimeni care sa cunoasca  aici in RO cate ceva despre functionalitatea aparatului ca sa pui o intrebare tehnica sau despre profilare, utilizare etc. Cine a preluat acum doreste sa corecteze din lucrurile astea si viitorul sa arate mai bine, cel putin asa sunt promisiunile, pentru eforturi mai mari. 
Am mai aflat o bomba dar nu gasesc in google si nu stiu cum sa confirm informatia, cica Delonghi au cumparat Sanremo si La Marzzocco in 2022 :) Deci Franke si Breville vor avea concurenta :)

Reply
a fost falsa stirea cu la marzzocco, au dezmintit, e si un pdf in care comunica: https://www.delonghigroup.com/en/de-long...a-marzocco

cu sanremo n-am gasit nimic. dar e din ce in ce mai greu pentru companiile astea mici de nisa sa se descurce, asa ca fie cresc pretul si au margini mai mari, fie aleg sa vanda la firme mari, fiindca oricum nu ar avea cum sa fie competitivi vs altii.
zp6/v60 

Reply
Am mai confirmat cu o sursa si se pare ca nu e falsa stirea... O caut si pe a treia sursa, ca asa e in jurnalism :)

Reply
Am studiat si eu dar e mai complicat ! E clar ca Delonghi au bagat bani in La Marzocco dar e o companie privata , din cate vad nu e listata la bursa si se baga bani privati in actiuni private .
Pe romaneste inteleg faptul ca actionarii/proprietarii Delonghi au investit in La Marzocco pe persoane fizice , nu in numele grupului si nu ar vrea sa se afle asta .
Daca ii fac praf si pe La Marzocco cu plasticariile si porcariile lor , trebuie sa ma grabesc cu achizitia si cu piese de rezerva pentru 20 de ani  :D !!!
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar
#Brewtus IV , #Honne Slim  ;   #Ibric , #MK. Vario
Accesorii ROCKET , MOTTA , IMS , Tamper dinamometric ECM , altele

Reply
Sper sa nu fie adevarat, dar este posibil sa Delonghi sa incerce sa cumpre un brand premium ca sa aiba modele din toata gama.

Reply
Cred ca depinde foarte mult cum se negociază. Pana la urma și Fiat are Ferrari sau WAG Bugatti si lista poate sa continuie.

Ce an găsit in presa locala e din 2021 si poate fi outdated.
Pe de alta parte ceea ce mi se pare șocant e ca 97% din producție se duce la export [emoji23].
Ce-i drept, Milano e cam impartita între leviere si restul iar marzocco nu e asa des întâlnit.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply
Impresii legate de Sanremo dupa 1 an? Intre timp am vazut Delonghi a devenit actionar majoritar La Marzocco.

Reply
Pana acum din ce am mai aflat de la un user si mai stiu si eu, nu exista service oficial de sine statator in Romania, apelandu-se la colaboratori, dar informatia oficiala este ca s-a rezolvat aceasta problema. In privinta fiabilitatii trebuie sa mai treca niste ani si niste zeci de exemplare ca sa ai o imagine clara, eu stiind de doua cazuri pana acum, unul cumparat din Romania caruia i s-a ars in primul an un cip si a trebuit inlocuita toata placa de baza pe garantie cu timp de reparatie doua saptamani (de vazut cat costa dupa garantie o astfel de placa...) si alt caz cu doua reparatii dar era adus din Italia, nefiind obligati cei din Romania sa il repare.

Reply
Pe plan financiar, intre timp, mai exact in decembrie, delonghi firma a rascumparat de la "mafioti" ceva parte din actiuni, si planurile lor sunt si ma rele decat a trece pe plasticarii... au pus la lucru "martzoaga" cu o firma elvetiana de superautomate, Eversys, care o detineau si pe aia... sa creeze impreuna ceva nemaiauzit... probabil un automat (de bar) cu grup marzocco, care sa concedieze toti barista :D

https://www.reuters.com/markets/deals/de...023-12-21/

Si cand te gandesti cum strambam noi din nas cand auzim de delonghi... plasticarie... cah...

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)