Hello There, Guest! Login Register


Salut tuturor

#1
Salut de bun găsit tuturor. Numele meu e Geo și sunt din Ploiești.
Deși citesc de ceva vreme paginile acestui forum, m-am decis de-abia acum să mă alătur vouă si pasiunii voastre...cafeaua.
Desi, așa cum puteți vedea în semnătură,  "sculele" mele sunt lăsate moștenire de bunica, îmi place sa savurez o cafea de calitate, în liniștea casei,  la sfârșitul săptămânii sau un espresso rapid la serviciu, dimineața, pentru a-mi intra în ritm.
Deoarece nu sunt un scriitor pasionat, fiind mai comod din fire, nu mă voi lungi prea mult cu vorba. Vă asigur însă că, chiar dacă intervențiile mele scrise pe acest forum vor fi rare, voi fi alături de voi destul de des.
În încheierea acestei scurte prezentări și ca o primă contribuție a mea pe acest forum, vă recomand un documentar interesant pe care l-am vizionat întâmplător,  aseară la tv. Se numește "A Small Section Of The World" și prezintă munca revoluționară a unui grup de femei din Costa Rica în industria cafelei. Filmul îl puteți vedea aici:
www.asmallsectionoftheworld.com
Vizionare plăcută!
 
Reply
#2
Salut, 64xgeo si bun venit! Probabil ca sub influenta forumului vei descoperi cit mai repede ce inseamna o cafea adevarata - dar si ibricul are farmecul lui. Eu beau si azi, destul de des, o cafea buna de tot, facuta la ibric!
Vlad Smile
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu M47
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)