Espressoman fresh
Bucuresti
Va salut! Am detinut pana de curand un sage barista pro a carui rasnita s-a stricat si fiind inca in garantie am reusit pana la urma o restituire a sumei. As dori sa achizitionez un dual boiler tot sage si nu stiu daca ar fi cea mai buna optiune..bugetul alocat pentru espressor ar fi pana in 5000 de lei si alti 2500 pentru o rasnita. As dori sa imi impartasiti din experientele voastre cu dual boiler-ul si sa imi spuneti daca se merita o astfel de investitie. Si daca se poate o comparatie cu extractiile de la barista pro(excluzand rasnita acestuia).Multumesc anticipat!
Espressoman infocat
Bucuresti
27-06-2025, 23:10
(Edited 27-06-2025, 23:12 by GeorgianM.)
Faptul ca ți s-a stricat in garantie ar trebui sa iti ridice macar un semn de intrebare legat de fiabilitatea lor; nu prea vad sens in a cauta ceva similar; mai degraba cauta ceva consacrat,solid , care sa te tina multi ani.Nu contest capabilitatea de a scoate o cafea buna, contest doar plasticismul și fiabilitatea pe termen lung .
La bugetul tau, poate te orientezi catre un Profitec Go, ECM Classica , sau chiar un Lelit Elizabeth, împreună cu o rasnita manuală kinu .
Pavoni Esperto Abile by Coffe Sensor •
Ceado Hoop Brewer • Comandante C40 MK4