• Reducerile la cafea, espressoare, rasnite si accesorii se afla AICI
Hello There, Guest! Login Register


Saeco Poemia probleme

#1
Salut tuturor,
Tocmai ce am achizitionat un Saeco Poemia si de la prima utilizare curge apa din rezervor sub aparat.
Curge si cand il folosesc si cand e oprit.
E ceva normal sau sa il trimit la service ? A mai patit cineva asa ceva ?
Scuze anticipat daca nu am postat unde trebuie...
Multumesc
 
Reply
#2
Verifica daca ai "infipt" bine rezervorul, in supapa prin care trece mai departe apa in furtunul de alimentare. Mi s-a intamplat de vreo doua ori, din neatentie.
Sab Antica Levetta HX, 5 l boiler (rotary pump & water plumbed), La San Marco Super Jolly burrs, IMS screen shower and filter 
 
Reply
#3
(17-03-2014, 16:43)Silvio Wrote: Verifica daca ai "infipt" bine rezervorul, in supapa prin care trece mai departe apa in furtunul de alimentare. Mi s-a intamplat de vreo doua ori, din neatentie.

L-am infipt bine, are un semn care se vede deasupra vasului de apa.
 
Reply
#4
daca scoti rezervorul de apa, il umpli dar il ti separat de expresor mai curge apa din el ? el are o supapa de sens din plastic care se deschide in momentul cand rezervorul de apa este introdus in expresor. Daca curge separat este defect rezervorul sau nu inchide bine supapa, iar daca curge cand este la locul lui atunci e o problema a aparatului.
incearca sa rotesti cu mana supapa cand rezervorul este gol, poate nu preseaza prea bine arcul sau supapa nu sta cum trebuie la locul ei.
Poate te ajuta informatia
Bezzera Unica |  La Pavoni | Ceado E5P | Kinu M38 | Gene Cafe 
 
Reply
#5
(17-03-2014, 17:28)orhapetru Wrote: daca scoti rezervorul de apa, il umpli dar il ti separat de expresor mai curge apa din el ? el are o supapa de sens din plastic care se deschide in momentul cand rezervorul de apa este introdus in expresor. Daca curge separat este defect rezervorul sau nu inchide bine supapa, iar daca curge cand este la locul lui atunci e o problema a aparatului.
incearca sa rotesti cu mana supapa cand rezervorul este gol, poate nu preseaza prea bine arcul sau supapa nu sta cum trebuie la locul ei.
Poate te ajuta informatia

Am sa incerc mai tarziu, la varianta asta nu m-am gandit, multumesc de idee Smile
 
Reply
#6
Domnilor,
Problema rezolvata, am schimbat aparatul , era defecta valva care se cupla la rezervor.Smile
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)