• Reducerile la cafea, espressoare, rasnite si accesorii se afla AICI
Hello There, Guest! Login Register


Reduceri pentru Rasnita Hedone Honne

#1
 [Image: jgSeBMv.png]


Hedone Cafe nu este doar prajitorie si furnizor in HoReCa, ci si un producator de echipamente profesionale la comanda. Pentru pasionatii home barista, Hedone a selectat doua modele potrivite espressomanilor exigenti in calitatea componentelor si a rezultatelor in ceasca, fiecare cu reduceri importante fata de pretul de lista.

Garantia pentru persoane fizice este de doi ani (cu exceptia consumabilelor care au un an), iar pentru persoane juridice un an.

Rasnita profesionala Honne:

– modelul de baza potrivit utilizarii casnice,  avand capacul inclus (vezi fotografii), fara contor, cosuri de boabe sau sisteme de dozare – 1150 Euro (stoc limitat, intrebati producatorul in formular despre urmatoarea livrare).  Detalii tehnice aici.   Topicul dedicat rasnitei Honne in forum este aici. 

Pentru cererile de pachete rasnita Honne + espressor profesional Hedone Evo, se adauga un discount suplimentar. 


* sistemul de dozare cu maneta si cosul de boabe se pot adauga la cerere, la fel ca si alte modificari custom, costurile urmand a fi discutate cu fabricantul.
Dragos, vechi forumist si responsabilul de tehnica si fabricarea aparaturii Hedone, ramane la dispozitia espressomanilor cu orice detaliu tehnic, atat inainte, in faza de informare, cat si dupa achizitie.

*Aparatele pot fi vazute si testate la sediile Hedone din Craiova si Bucuresti.


Conditia pentru a beneficia de aceste discount-uri este sa va adresati direct producatorului, certificand provenienta de pe Espressoman, prin completarea corecta si completa a formularului Hedone din tabloul de reduceri, urmand sa fiti contactati de acesta in maxim 24h (VERIFICATI SI SPAM-UL DIN EMAIL).

[Image: KzwiOd5.jpg]

[Image: Ia7rroG.jpg]
[Image: nQZ7eJl.jpg][Image: kZRCE62.jpg]
Lelit Bianca, Hedone Honne Espressoman Slim Edition. Vacanta: Kinu M47 + Kompresso
Past: Expobar Brewtus IV, Mahlkonig Vario K30 (in vanzare)
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)