Welcome Back Log In Create Account

Reducere 10 - 20% pentru cafele internationale la Pretty Good Coffee

Salutare dragi iubitori de cafea,

Voiam sa va multumesc in primul rand pentru acest an, pentru cafelele pe care le-am baut impreuna ca sa zic asa :) si pentru toata sustinerea voastra. 

Suntem un business mic si orice obstacol se simte foarte puternic asa ca credeti-ma ca a facut o mare diferenta toata sustinerea voastra si pentru asta va multumesc din suflet si va doresc un 2023 extraordinar cu multe cafele super faine si momente frumoase in viata voastra.

Toate comenzile plasate dupa 31 Dec, vor pleca chiar maine de la noi. O sa ma ocup sa le pregatesc chiar astazi.

Cafelele de la prajitorii lunii NOMAD si RumBaba au ajuns deja, asa ca in data de 3 si 4 Ianuarie vor fi ridicate de catre curier, incat pe 05 sa ajunga la voi.

Stocurile au fost actualizare pe site. Pentru cei ce inca nu au reusit sa isi comande cafelele de luna aceasta, inca o pot face.

Extra, am adus doua cafele mega interesante dintre care una de competitie, prajite de catre cei de la RumBaba. Le voi urca astazi pe site si revin cu detalii.

Zi faina sa aveti si un 2023 extraordinar :)
Razvan
Lelit Bianca V2, Bentwood 63, Niche Zero, Ode V2, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix,
Ex: Lelit Mara X, PL41TEM, Ascaso i-mini

Reply
Salutare

Coletele au plecat astazi de la noi. Tinand cont ca au fost multe zile libere, am presupus ca firmele de curierat sunt destul de aglomerate, asa ca am decis sa le trimitem de astazi pe toate ca sa fim siguri ca vor ajunge pana Joi, 05 Ian.
Asadar, este posibil sa le primiti chiar maine :)

Dupa cum am promis, am adaugat si cele doua cafele super funky de la RumBaba si acestea sunt:

Columbia Luis Anibal - Procesare Natural Anaerobic, varietal Pink Bourbon - Note de Fructe tropicale, Condimente de vin fiert, Cireșe
Disponibila atat pentru Espresso cat si pentru Filtru. Avem doar 12 pungi din aceasta cafea.

Columbia Jhoan Vergara - Competition Coffee - Procesare: Multistage Anaerobic - Semi-washed, Varietal Red Bourbon - Note de Jeleuri cu struguri, Lănâie și Miere de Flori
Disponibila cu prajire pentru Filtru, desi am extras-o foarte fain si in espresso cu o macinare mai fina, al 93 de grade, 19-40ml.
Avem doar 8 pungi din aceasta cafea.

O saptamana usoara va doresc,
Razvan :)
Lelit Bianca V2, Bentwood 63, Niche Zero, Ode V2, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix,

Reply
Salutare,

Va prezint cu bucurie prajitoriile de luna aceasta, iar acestea sunt WideAwake Coffee Roasters din Bruxelles, Belgia si Kawa Roastery din Paris, Franta.

Cafelele de la acestia le puteti gasi pe pagina dedicata acestei luni.

Data de prajire a cafelelor de luna aceasta este 23 Ianuarie, iar acestea vor fi livrate pe 06 Februarie.

[Image: CYHekuj.jpg]     [Image: 29lrMhd.jpg]

Un weekend super fain si calduros sa aveti  Smile
Razvan

Reply
Mulțumim mult, Răzvan!

De abia aștept să încerc boabele din selecțiile lunii viitoare. Par a fi niște alegeri foarte faine din descrieri, dar și din istoric, în special Kawa de la care am avut pe râșniță mai multe sortimente în trecut.

Weekend fain să aveți în continuare!
ECM Classika PID, Niche Zero, Kinu Phoenix, Hario V60.

Reply
Sunt sigur ca o sa iti placa @vmihai 
Aflam foarte curand :)

Weekend mega fain

Reply
Salutare colegi, 

Am decis sa dam drumul unei saptamani de reduceri, asa ca pana la sfarsit de Ianuarie adica pana pe 31 Ianuarie inclusiv, aveti 30% discount la absolut toate cafelele din categoria Last Call cu livrare in 48h.
Bineinteles in limita stocului disponibil.

Cafelele promovate sunt de la Gardelli, Dak, Fjord, Rumbaba si Nomad.

Codul de discount este: lastcall 

Pentru acestea, vom incepe livrarile chiar de maine.

Zi faina sa aveti,
Razvan

Reply
Salutare

Cafelele de la Wide Awake și Kawa sunt pe drum.
Pentru cei ce încă nu ați apucat sa comandati, am luat câteva pungi extra asa ca încă mai aveți ocazia.

Acestea vor fi pleca de la noi începând cu 03 Februarie.

Un weekend fain sa aveți
Razvan

Reply
Update: Cafeaua de la Kawa a ajuns Miercuri. Astazi asteptam DHL-ul si cu cea de la Wide Awake.
Incepem sa impachetam de astazi si maine dimineata(in functie de disponibilitatea firmei de curierat) si luni vom livra.
Livrarile de acum inainte se vor face prin Fan Courier.

Raman in continuare cafelele de pe site pe care inca le puteti comanda. Am luat cam 10% extra deci mai avem cateva si le vom livra dupa cum am mentionat mai sus.

Zi frumoasa sa aveti,
Razvan

Reply
Salutare colegi espressomani,

Majoritatea boxurilor vad ca au ajuns la voi. Cele care au mai ramas apar ca fiind in livrare astazi. Am folosit doua firme diferite de curierat, Fan si DPD, in speranta ca macar una dintre ele le va ridica sambata dimineata. 
Din pacate nu ridica din ce am descoperit asa ca ne cerem scuze pentru mica intarziere. 

Am incercat noi sa livram din cele cu adresa in Bucuresti, am reusit cumva si ne si bucuram ca am putut sa va spunem si "Salut" cu ocazia asta :), dar am reusit sa livram doar o mica parte din ele.

Data viitoare o sa ne asiguram ca le trimitem maxim Vinerea.
Speram sa va placa cafelele pe care le-am ales luna aceasta. Ca si recomandare, as zice sa incepeti cu cele de la Wide Awake, apoi Kawa Espresso (unde este cazul) si mai tarziu putin Kawa filtru. 

In teste am observat ca cele cu prajire de filtru de la Kawa s-au dezvoltat super fain cam dupa 3 saptamani. Au fost super bune si dupa 14 zile, dar as zice un sweetspot la 20 de zile.

Au ramas in continuare careva pungi atat de la Kawa cat si de la Wide Awake si le puteti gasi in categoria Last Call, cu discount 15% folosind codul lastcall.

O zi super faina sa aveti in continuare,
Razvan

Reply
Salutare,

UPDATE
Din pacate din cafelele de la Wide Awake nu a mai ramas disponibil decat o punga de Ethiopia Easy Rider.

Mai raman cateva pungi de la Kawa:
COLOMBIA – VICTORIA FARM - (STRAWBERRY PROCESS) Recomandare Brew: Filtru
COLUMBIA – CHORRO ALTO [CARBONIC MACERATION] Recomandare Brew: Filtru si Espresso
EL SALVADOR – SAN FRANCISCO - PROCESARE NATURAL ANAEROB 
Recomandare Brew: Filtru
MEXICO – FINCA NUEVO - PROCESARE WASHED Recomandare Brew: Espresso
PAPUA NOUA GUINEE – ARUFA A/X - PROCESARE NATURAL 
Recomandare Brew: Filtru

Pe acestea le puteti gasi in categoria Last Call, cu discount 15% folosind codul lastcall.

Zi faina si saptamana usoara sa aveti Smile

Reply
Salutare colegi espressomani,

Zilele acestea vom lansa comenzile catre prajitoriile lunii Martie, ce vor fi livrate catre voi pe 05 Martie.
Cele doua prajitorii sunt: RightSide din Barcelona, Spania si NeroScuro din Bassano del Grappa, Italia.

Am ales 7 cafele de la acestia cu profilate separata pentru filtru si espresso:

De la Rightside:
ETHIOPIA – MENSUR’S NATURAL - Procesare Naturala, Note de Căpșuni, Star Fruit și Iasomie
NICARAGUA – LA ESPERANZA - Procesare Natural Mystic (reteta proprie RightSide), Note de Papaya, Pepene galben și Ciocolată albă cremoasă
ETHIOPIA – HELEANNA’S SECRET - Procesare Natural Experimental, Note de Mere, Ceai negru, Papaya, Mango, Pepene galben si Hamei
EL SALVADOR – LAS DUANAS GEISHA - Procesare Naturala, Note de Ceai verde, Hamei, Bomboane de piersici și Ananas (doar cu prajire pentru filtru)

De la NeroScuro, luna aceasta promovam 3 cafele:
GUATEMALA – FINCA LA BOLSA - Procesare Pre-fermented Washed, Note de Cireșe Amarena, Nuci pecan, Vanilie, Ciocolată cu lapte
ETHIOPIA – GORAA - Procesare Anaerobic Natural, Note de Piersici, Floral, Ciocolata cu lapte, After taste dulce
HONDURAS – DONALDO GONZALEZ FIALLOS 72H - Procesare Anaerob natural, fermentatie 72h, uscat pe paturi inaltate, Note de Fructe tropicale, Măr caramelizat, Vanilie, Ciocolata neagră

Ca si recomandare a noastra din ce am testat,
Guatemala Finca la Bolsa de la NeroScuro a mers extraordinar in espresso, dar mai ales in cafele cu lapte (flat white si cappuccino) unde notele de ciocolata si de cirese au iesit extraordinar in laptele dulce.
Honduras tot de la NeroScuro a fost ceva Love at first cup. Din prima ceasca, chiar daca nu a fost extrasa perfect, am avut note de mango, de fructul pasiunii si ciocolata. Am observat ca putin subextrasa (20s) au iesit mai mult notele de fructul pasiunii.
Ethiopia Heleanna's Secret de la Rightside este o "dulceata" de pepene galben si mango in ceasca. Atat varianta pentru espresso cat si cea pentru filtru.
iar El Salvador Geisha de la Rightside..well :) explozie de piersici in filtru.

Toate sunt faine in felul lor, dar daca am putea alege doar cateva pentru diferite metode de brew, cam asa ar arata.

O saptamana super faina si usoara sa aveti,
Razvan

Reply
Salutare dragi colegi espressomani,

Cafelele sunt deja pe drum. Acestea trebuie sa ajunga maine respectiv joi. Le vom impacheta cat de repede (chiar si maine) si vom incepe sa le livram incat sa ajunga la voi cat mai repede cu putinta.

Pentru cei ce au atat RightSide cat si NeroScuro, recomandam sa incepeti cu RighSide si sa mai lasati cateva zile NetoScuro la degazat in special Hondurasul si Ethiopia.

Au mai ramas doar cateva pungi disponibile de la cei 2 praijtori:
ETHIOPIA – MENSUR’S NATURAL de la RightSide - 2 Pungi pentru Espresso si 1 pentru Filtru
NICARAGUA – LA ESPERANZA  RightSide - 1 Punga pentru Espresso si 1 pentru Filtru
ETHIOPIA – HELEANNA’S SECRET RightSide - 3 Pungi pentru Espresso si 1 pentru Filtru
Am adaugat in comanda si EL SALVADOR – LAS DUANAS GEISHA din care mai avem doar 2 pungi pt Filtru.

GUATEMALA – FINCA LA BOLSA de la NeroScuro - 3 Pungi pentru Espresso si 1 pentru Filtru
ETHIOPIA – GORAA de la NeroScuro - 2 Pungi pentru Espresso si 1 pentru Filtru
HONDURAS – DONALDO GONZALEZ FIALLOS 72H de la NeroScuro - 3 Pungi pentru Espresso si 1 pentru Filtru

Incepand de luna aceasta, veti gasi pe site si retete recomandate pentru acestea.

Pentru acestea este inca valabil codul de 10% discount ESPRESSOMANGUEST

O zi super faina sa aveti :)
​​​​​​​Razvan

Reply
Salutare Răzvan!

Mă bucur de veștile legate de selecțiile pentru luna viitoare, aștept să văd cum se prezintă în ceașcă și ce arome apar după extracții. O să țin cont de sfaturile legate de perioada de degazare.

​​​​​​Rețetele respective ar trebui să apară în secțiunea de blog?

Săptămâna faina in continuare!

Reply
De câteva luni primesc și eu cafele de la PGC. Sunt foarte mulțumit de ele și de cum decurge abonamentul. La începutul lunii aștept cu nerăbdare cele trei pungi din varianta "Red Cherry" de abonament. În februarie au fost super bune amândouă cafelele primite. Parcă totuși aș remarca KAWA-Columbia Choro Alto (macerație carbonică). Am reușit să extrag arome extraordinare și o constanța foarte bună, deși echipamentul meu actual e destul de basic. Acum aștept cu nerăbdare lotul nou.
Răzvan, am o întrebare. Eu am făcut abonamentul fără a folosi discountul de espressoman. Se poate aplica reducerea de data viitoare, fără să fac comanda din nou?
Mulțumesc și spor!

Reply
Salut George 18 . Multumesc super mult pentru feedback. Am aplicat eu acum codul pentru subscriptia ta :06:
O zi super faina sa ai

Dragi colegi espressomani,

Din nou va multumesc pentru toata sustinerea. Dimineata au fost predate catre curier o parte din colete, iar acum urmeaza a doua parte.

Au mai ramas doar cateva pungi disponibile de la cei 2 praijtori:
ETHIOPIA – MENSUR’S NATURAL de la RightSide - Sold Out
NICARAGUA – LA ESPERANZA  RightSide - 1 Punga pentru Espresso 
ETHIOPIA – HELEANNA’S SECRET RightSide - Sold Out
Am adaugat in comanda si EL SALVADOR – LAS DUANAS GEISHA din care mai avem doar 1 punga pt Filtru.

GUATEMALA – FINCA LA BOLSA de la NeroScuro - 1 Pungi pentru Espresso 
ETHIOPIA – GORAA de la NeroScuro - 1 Pungi pentru Espresso si 1 pentru Filtru
HONDURAS – DONALDO GONZALEZ FIALLOS 72H de la NeroScuro - 2 Pungi pentru Espresso

(28-02-2023, 21:56)vmihai Wrote: Salutare Răzvan!

Mă bucur de veștile legate de selecțiile pentru luna viitoare, aștept să văd cum se prezintă în ceașcă și ce arome apar după extracții. O să țin cont de sfaturile legate de perioada de degazare.

​​​​​​Rețetele respective ar trebui să apară în secțiunea de blog?

Săptămâna faina in continuare!

Multumesc mult Mihai pentru gandurile bune. O sa iti placa selectia de luna aceasta. Sunt sigur.
Nu as vrea sa stric surpriza sincer, asa ca o sa te las sa descoperi tu partea de retete. Te asigur ca vei avea la dispozitie in pachet tot ce trebuie :)

Reply
Salutare Razvan, salutare comunitate,

Am plasat prima comanda catre tine. 
Am aflat destul de tarziu de PGC.

Astept comanda si revin cu feedback.

O seara buna

Reply
Salutare AlexDLF

Stii cum se zice, niciodata nu este prea tarziu :)

Comanda ta a plecat chiar astazi de la noi si cel mai probabil o sa ajunga maine.
Asteptam vesti din partea ta.

Zi faina si saptamana usoara,
Razvan

Reply
Neata colegi,

Cafelele au fost livrate in proportie de 100%. Va super multumim si luna aceasta pentru toata increderea.

De luna trecuta mai avem doar 3 cafele ramase:

HONDURAS – DONALDO GONZALEZ FIALLOS 72H de la NeroScuro - 2 Pungi pentru Espresso
EL SALVADOR – LAS DUANAS GEISHA de la RightSide din care mai avem doar 1 punga pt Filtru
Acestea au intrat la LastCall si puteti sa folositi codul de discount lastcall de 15% impreuna cu celelalte cafele de la Kawa:

COLUMBIA – CHORRO ALTO [CARBONIC MACERATION] 1 punga pentru Filtru si 2 pentru Espresso
EL SALVADOR – SAN FRANCISCO - PROCESARE NATURAL ANAEROB Recomandare Brew: Filtru
MEXICO – FINCA NUEVO - PROCESARE WASHED Recomandare Brew: 2 Pungi pentru Espresso 
PAPUA NOUA GUINEE – ARUFA A/X - PROCESARE NATURAL Recomandare Brew: 2 pungi pentru Filtru
Colombia Paraiso #2 - Procesare Anaeroba, Recomandare Brew: Filtru - 2 pungi pentru Filtru

O saptamana usoara sa aveti in continuarea,
Razvan

Reply
Salutare oameni faini,

Luna aceasta aducem doua prajitorii noi si prima prajitorie din Irlanda promovata de noi.

Asadar, in boxul lunii Aprilie vom avea
Cloud Picker - Prajitorie fondata in Dublin, Irlanda, in anul 2013 de catre Frank Kavanagh și Peter Sztal cu o poveste mega frumoasa si plina de experienta.
Un.Common - Prajitorie fondata in Amsterdam, Olanda cu o viziune super faina si o selectie de cafea extraordinara.

Comenzile catre aceste doua prajitorii vor fi plasate Luni, 20 Martie, iar data de prajire va fi in jur de 22 Martie, asa ca mai aveti la dispozitie cateva zile pentru a pre-comanda cafeaua de la acestia.

Nu uitati de codul pentru abonamente, care este un cod recurent de 10% discount ESPRESSOMANGUEST

Legat de retete, am primit super multe feedback-uri pozitive si va super multumim. Incercam sa fac un retetar putin mai detaliat luna asta.

Zi super faina si insorita sa aveti,
Razvan

Reply
Salutare,

Astazi vom plasa comenzile catre prajitori, urmand ca zilele urmatoare sa fie prajite cafelele, iar apoi livrate catre noi.

Pentru cei ce inca nu ati apucat sa comandati, inca mai aveti ocazia.
Nu uitati de codul de discount de 10% ESPRESSOMANGUEST

Zi faina sa aveti

Reply
Salutare

Cafelele de la Cloud Picker din Irlanda si de la Un.Common din Olanda vor ajunge la noi astazi, respectiv maine. Le vom ambala cu drag peste weekend, iar Luni 04 Apr, vor pleca spre voi urmand ca marti sa si ajunga si sa va bucurati de ele.

Pregatim si partea de retete pt cafelele de luna aceasta si in acelasi timp vom pune pe site si urmatorii doi prajitori si suntem super excited deoarece avem o surpriza luna urmatoare.

Mai avem cateva cafele disponibile ce urmeaza sa fie livrare Marti 05 Aprilie. Am actualizat stocurile pe site, asa ca daca nu ati apucat sa comandati de la prajitorii acestei luni, inca mai aveti ceva timp la dispozitie.

Zi faina sa aveti,
Razvan

Reply
Salutare dragi iubitori ai cafelei,

Astazi ar trebui sa ajunga la voi cafelele din luna Aprilie de la Cloud Picker, respectiv UN.COMMON. Am urcat si retetele pe care am putut sa le testam luna aceasta cu ele.

Stocurile au fost actualizate si mai sunt cateva disponibile in stoc, acestea au trecut la categoaria Last Call si inca le mai puteti comanda.

Zi faina sa aveti,
Razvan

Reply
Salutare si Hristos a Inviat,

Luna aceasta aducem prima prajitorie din UK si anume NewGround din Oxford.
Impreuna cu acestia, si in acelasi timp o prajitorie pe care de mult imi doream sa o avem, este HAYB din Polonia.

Cafelele de la acestia se pot gasi in Shop sau cu mai multe detalii in categoria Guest of the Month, iar comanda catre prajitori se va da joi, livrarea fiind programata pe 05 Mai.

De la HAYB avem cantitati rezervate la cateva cafele, asa ca pe site sunt stocurile actualizate.

O zi super faina sa aveti,
Razvan

Reply
Salutare oameni faini,

Am decis ca dupa Paste sa facem un Super FLASH SALE doar pentru forum, asadar din acest moment, toate cafelele din Last Call intra la 25% discount fara alte conditii suplimentare, folosind codul lastcall

In plus, pentru ca am avut din nou ocazia sa ii vizitez pe cei de la Dak in Amsterdam (cu care o sa avem o mica colaborare in curand ) am ales 2 cafele de la acestia pe care le veti gasi tot in categoria LastCall si pentru care se aplica acelasi discount.
Este vorba de doua Columbii cu procesare Advanced(Nestor Lasso), respectiv cu Cold Water processing.

Acestea vor ajunge la noi vineri/sambata, asa ca acele comenzi care le vor contine se vor livra incepand de luni.

Spor la cumparaturi :)

Reply
Mulțumesc mult pentru oportunitatea legata de Dak, Răzvan! Am pus și eu o comanda astăzi, cred că pica destul de bine până vin selecțiile din luna Mai.

Mai plănuiești in viitor și alte "intervenții" de acest fel pe la jumătatea lunilor? :)

Reply
Ma bucur sa aud asta vmihai

A fost o oportunitate si pentru mine pentru ca am fost in vizita la cei de la Dak saptamana asta si am avut ocazia sa testam impreuna mai multe cafele. Dupa scurt timp, ma gandeam cum fac loc in bagaj :)

Btw, din ce am testat de la DAK, mi-au placut super mult acestea doua Watermelon Drops si Lime Slush, dar daca aveti ocazia sa testati Coco Bongo sau Candy Crush.....that's damn wow. Sunt destul de scumpe sincer, dar fost super exciting.

Sper sa mai facem din cand in cand acest tip de "exercitiu" si sa aducem inca un prajitor la mijlocul lunii. Dar de acum o sa anuntam dinainte.

Reply
Salutare

Astazi vor pleca toate comenzile plasate in weekend. Pentru cei ce ati ales din cafelele de la DAK, acestea vor pleca tot astazi catre voi prin Fan Curier sau DPD.

Flash Sale-ul cu 25% discount pentru cafelele din Last Call ramane valabil pana pe 30 Aprilie fara alte conditii suplimentare, folosind codul lastcall

Unele cafele sunt deja Out of Stock, iar stocurile pentru celelalte au fost actualizate deja pe site.
Comenzile plasate pentru aceste cafele pana in ora 13, se vor livra a doua zi.

Reply
Salutare

Codul de reducere lastcall de 25% ramane valabil pana pe 04 Mai ora 23:59.
Acesta se aplica pentru toate pentru cafelele din categoria Last Call 

Un weekend super fain,
Razvan

Reply
Salutare colegi,

In primul rand vreau va multumesc pentru intelegere din nou. Toate cafelele au ajuns la voi cu succes. Sa va bucurati de ele.

Acum, a venit momentul sa va prezint urmatorii doi prajitori, si avem doua cafele luna aceasta, super faine, decare abia astept sa va povestesc.

Primul prajitor de care vreau sa va povestesc luna aceasta este Kima Coffee. 
Kima
este o prajitorie fondata acum cativa ani in frumoasa Malaga, Spania, ce detine titlul de 1st Place Spain Roasters Comp. '22.

Suntem super bucurosi sa ii avem luna aceasta si as vrea sa ii multumesc super mult colegului Paul, care mi i-a recomandat. Big Thumbs UP Smile

Al doilea prajitor este Hoppenworth & Ploch din Frankfurt, Germania.

O prajitorie pe care o aveam inca de la inceput pe lista, recomandanta de un prieten pasionat. M-am bucurat foarte mult sa vad vad ce cafele gasesc in lista lor actuala, asa am am decis sa ii testez si bine am facut.
Cafelele sunt foarte clare, nepretentioase si cu un profil foarte fain de prajire. O sa va povestesc mai multe despre fiecare.

Mi-am propus sa va povestesc despre fiecare in parte, daca pana atunci gasiti detaliile pe pagina creata pentru luna aceasta 

O zi super faina sa aveti

[Image: iqC0wSA.png]                  [Image: SrHXNt8.png]

Reply
Desi de obicei, incep sa povestesc despre cafelele care fac parte din boxul Green al lunii.

De data aceasta o sa fac o exceptie si o sa incep cu o cafea care mi-a atras atentia inca de cand am desfacut punga.

Este vorba despre Columbia La Meseta Sidra

Origine: 
Columbia
Metoda de procesare: Natural
Varietal: Sidra
Altitudine: 1850 masl
Note: Note de Mango, Papaya și Caramel
Profil prăjire: Espresso/Filter
Dată prăjire: 20-22 Mai 2023

Cafeaua a fost exceptionala inca de la inceput, dupa cum spuneam. Desi primul shot a fost destul de haotic, aceasta si-a aratat potentialul, iar notele au aparut oricum. 

In final am descoperit ca a fost nevoie de o rasnire destul de fina. Am folosit undeva la 11 pe Niche pentru Espresso la o extractie folosind 15.6 grame in 36ml (28s), cu o preinfuzie de 3s, intr-un timp total de 22 secunde.
Am folosit o sita VST de 15g cu portafiltru naked pe Lelit Bianca V2.

In ceasca am gasit note super clare de mango si papaya. Dulce, cu o aciditate destul de echilibrata spre ridicata.

!Cafeaua testata a fost la 2 saptamani de la prajite.

Sincer, una dintre cele mai bune cafele pe care le-am facut in ultimele luni.
[Image: i0QFKk2.jpg]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)