Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Bună tuturor! Îmi puteți recomanda o dimensiune de tamper și nivelator pentru o sită IMS Competition B70 2T H24,5? Am văzut pe internet că unii recomandă la sitele IMS un tamper de 58,5(la fel și nivelator), dar as vrea sa fiu sigur că nu freacă de pereții sitei.
AVX DB1 X 2025, DF64V Gen.2 - SSP Cast V2(Silver Knight), WDT, Nivelator, Tamper dinamometric.
Espressoman infocat
Bucuresti/Pitesti
99% din sitele de precizie au cam 58.7 diametrul la doza specificata.
Daca folosesti nivelator (care natural va lua din cafeaua de pe peretii sitei), un tamper mai generos nu va avea probleme in a ramane blocat, si totodata vei avea mai putina cafea netampata care va fi trasa in espressor.
Eu folosesc Normcore V4 de 58.5 care este si autonivelant si sunt foarte multumit de el.
Daca vrei ceva mai ieftin fara autonivelare, cam orice brand va satisface nevoia, cu mici diferente la estetica, forma manerului si material. Si acum am in sertar fostul Motta 58.5 de care am fost foarte multumit.
WPM Primus | Flair 58 | Varia VS6 | Comandante | Kinu | Acaia | V60 | TWW. Ex: Eureka Manuale, Mignon ORO SD, Atom 75, DF64, Fellow ODE, J64V
Espressoman Administrator
Bucuresti
Barbro, vezi pe topicul dedicat.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Am înțeles. Mulțumesc pentru lămuriri
AVX DB1 X 2025, DF64V Gen.2 - SSP Cast V2(Silver Knight), WDT, Nivelator, Tamper dinamometric.