Welcome Back Log In Create Account

Recomandare sita 57 mm single shot

Salutare, tocmai ce am achizitionat un Lelit PL81T si imi dau seama ca sitele standard nu sunt cele mai bune. Imi poate cineva recomanda o sita single ahot care sa poata fi pe stoc undeva ? Tot gasesc ims si ascaso dar de double shot.

Multumesc.

Reply
Salut,
Nu vei gasi sita single shot care sa iti satisfaca asteptarile......parerea mea.
Mergi pe sita dubla , pentru rezulatate ok.
Lelit Bianca V3 / G-Iota DF64 SSP
La Marzzoco GS3 MP / Ceado E37S

Reply
Ascaso dubla este cea mai buna varianta. Am același espressor și am încercat câteva variante. Cu single iasa o mizerie. Dacă vrei sa bei single faci o dubla și o împărți în doua. Nu prea ai alte variante și sa ai și calitate în ceasca.
[font][font]Kinu m47, Staresso Mirage Pro SP 300, Presso Q2 1Z, oală Moka, V60[/font][/font]

Reply
Exista IMS single cica de 10g, dar tot 12-13 treb pus, deci nu e cine stie ce..si e si mai greu de lucrat cu ea
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 

Reply
(17-12-2022, 23:48)Stefann Wrote: Salut,
Nu vei gasi sita single shot care sa iti satisfaca asteptarile......parerea mea.
Mergi pe sita dubla , pentru rezulatate ok.

Nu pe 57 poate... si depinde de asteptari...
Pe 58 exista sita single cu o forma mai exotica, practic e un puc de 40 gazduit intr-o rama de 58, si cu care iese un 1:3 care eu personal il prefer oricarui 1:2 14in42 out adica

Reply
De la IMS.
[Image: OqblvQxl.jpg]
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)