Espressoman infocat
Ludus
Salutare colegii!
Dupa 5 ani de bagat la manivela kinu m47...vreau sa trec la una electrica , chiar si single dose, chiar daca va trebui sa cantaresc ca si pina acum, insa as vrea minim performanta manualei!
Singurul motiv e "lenea" si eventual viteza de rasnire cand am musafiri( intre noi fie vorba,odata ce s au invatat la cafea ,nu mai refuza ori de cate ori le ofer ??)..
Espressorul l am schimbat de la gaggia,lelit , am trecut la milano cinquantotto..cu asta ma " ingrop".
Sugestii ?
Multumesc anticipat!
Rocket 58 + Kinu m47
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
O varianta ar putea fi Arco, si dai Kinu, in felul asta ai acces la ambele lumi, si nu vei avea o rasnita care sa stea degeaba.
espressoman amator
TIMISOARA
Cu cat vinzi kinu.msj in prv pls
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.
Espressoman infocat
Ludus
16-05-2023, 22:41
(This post was last modified: 16-05-2023, 22:43 by Ovidiu_Alin.)
(15-05-2023, 22:16)renatoa Wrote: O varianta ar putea fi Arco, si dai Kinu, in felul asta ai acces la ambele lumi, si nu vei avea o rasnita care sa stea degeaba.
Adica ,dau una manuala pt alta manuala?...
(15-05-2023, 22:31)orwo Wrote: Cu cat vinzi kinu.msj in prv pls
Nu o vand, ramane de rezerva si de travel( cand merg la pescuit) !
Rocket 58 + Kinu m47
Espressoman infocat
Slobozia
arco poate fi 2 in 1. are si electrica si manuala
Lelit MaraX | DF64 | Timemore Black Mirror
Past: Lelit PL81T Grace
Espressoman infocat
București
La recomandarea lui @
renatoa, in special, am ales și eu Arco 2 in 1 și după 5 zile de utilizare pot sa spun că sunt foarte mulțumit. Profilul cuțitelor e aproape similar cu Kinu, are 360 rpm pe electric ceea ce nu e foarte deranjant pentru consistență. Singurul dezavantaj pentru râșnirea electrica la Arco e zgomotul care e destul de deranjant, dar termină repede că râșnesc exact cat am nevoie. Eu am ales Arco tocmai pentru că pot să schimb oricând pe manual. In căutarea mea am găsit impresii și recomandări bune pentru Niche și Sculptor. Sunt tentat să comand Niche și să mă înscriu pentru un sculptor 78s cu livrare in toamna

)
Espressoman fresh
Bucuresti
Salut!
Am cumparat de 3 zile Eureka Mignon Specialita.
Foarte silentioasa, cutite de 55. O recomand tuturor!