Hello There, Guest! Login Register


Recomandare model gaggia

#1
Dupa ce am abandonat krups-ul chinezesc, care datorita sistemului de prindere al furtunelor zemuie pe ici de coolo, si dupa ce nu am reusit sa mai obtin nici o informatie despre un espresor care se afla la vanzare la bursa, am decis ca vreau sa achizitionez un espresor nou gaggia in limita sumei de 800 lei, dar nu stiu ce model sa aleg, asa ca mi-art fi utile niste sfaturi de la posesorii de astfel de aparate.
Va fi folosit ptr cateva cafele/zi+cappucino.

Multumesc
 
Reply
#2
Asa cum si mie mi-a recomandat Liviu la vremea respectiva (multumesc din nou Liviu pentru ca mi-ai deschis ochii la timp) iti recomand si eu Evolution. Nu poti sa ceri mai mult in gama lui de pret si nici nu cred ca exista.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF
 
Reply
#3
reducerile oferite prin blog si forum sunt foarte bune si functioneaza. multumesc si eu pentru oportunitate. eu asa mi-am luat rasnita.
in schimb, uneori se intampla sa prinzi un pret bun, de exemplu, pe amazon.co.uk sau amazon.de.
eu am luat classicul cu 160 pounds + 7 pounds transport, un pret exceptional. acum pe co.uk, classicul e 200 pounds.
partea proasta la cumparaturi pe amazon e ca te risti cu garantia, habar n-am cine mi-o asigura, am primit un certificat in colet, dar pretul a fost atat de bun, incat nu m-a interesat si am riscat.
Gaggia Classic, Macap M42M, Ridgeless VST 18g, Hario Mini
 
Reply
#4
Incearca si aici. Nu stiu nimic despre ei dar pretul este foarte ok.

http://www.eplaza.it/Macchina-Caffe-Gagg...CF067.aspx
Lelit PL41TEM,Hario Mini Mill,Tamper Concept Art dinamometric....
 
Reply
#5
Daca iti iei din Romania, cel mai ok in banii astia este clar Evolution. Cu cei 10% discount ai forumului ( http://www.espressoman.ro/reduceri-la-es...i-rasnite/ ) ajungi fix la 800. Din afara ai mai sus alternativa, dar nu ai garantie. Fiecare decide dupa propria apreciere.
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30 
 
Reply
#6
Multumesc ptr sfaturi.
Cu garantie sau nu tot una e, dupa mine, de obicei sunt facute sa reziste 2 ani cu o minima intretinere , asa ca as renunta clar la grantie in favoarea clasic-ului, dar din ce am inteles de pe site nu vad sa trimita in alte colturi ale lumii.
 
Reply
#7
Daca esti dispus sa renunti la garantie, urmareste preturile pe amazon.co.uk si .de. Oscileaza uneori, au reduceri, dar nu stii cand. Trebuie urmarit.
Daca te gandesti ca o manipulare grosolana a curierilor ar putea sa-i produca daune, pot sa-ti spun ca a venit ambalat solid, in cutie originala, sigilat, protejat cu ampora la extremitati, iar cutia originala a fost introdusa intr-o cutie mai mare si invelita in hartii. Sanse reduse sa se deterioreze pe drum, dar ele exista, e un risc.

De fiecare data cand am incercat sa comand diverse de pe site-uri italiene, am renuntat, pentru ca nu mi-a raspuns nimeni, pentru ca mi-au raspuns dupa 5-10-14 zile, ori pentru ca au spus ca nu trimit in Romania, pentru ca nu aveau pe stoc si imi spuneau sa revin candva, ori pentru ca cereau exagerat pentru transport. Chiar sunt curios daca cineva, persoana fizica, are un furnizor serios in Italia, indiferent de domeniu.
Gaggia Classic, Macap M42M, Ridgeless VST 18g, Hario Mini
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)