Welcome Back Log In Create Account

Recomandare espressor profesional + rasnita

Salutare,

Va rog, sa ma ajutati cu niste sfaturi ca sa ma lamuresc ce espressor profesional sa-mi cumpar.

Momentan(de vreo 8 luni) folosesc un espressor automat Philips(aprox 1800 lei) si cafea de specialitate de la Sapiens(mall baneasa) si aproape mereu bem cafeaua cu lapte spumat.

Dorinta de a cumpara un espressor profesional vine in urma frustrarilor legate de densitatea cafelei si de gustul ei. Cumpar cafea super buna de la Sapiens, de exemplu, dar intr-un aparat de 1800 lei nu este nici 30% gustul pe care il are daca o bei la ei.

Prin urmare, vreau sa-mi cumpar un espressor cu un grup si o rasnita cu dozator.

Ar fi ideal daca tineti cont in recomandarea voastra de set-up si de faptul ca mi-as dori sa existe si un service pentru respectivul produs, in caz de ceva. Bugetul ar fi undeva la 1800-2000 euro pentru ambele ma gandesc, acum sunt si putin flexibil. Prioritar este ca componentele espressorului sa fie de calitate si sa fie un produs cu recenzii bune. 

Mersi,
Alex

Reply
Trebuie sa dai mai multe detalii: cate cafele faci pe zi, cate cu lapte, cate una dupa alta..sa nu uiti ca in buget trebuie si rasnita
Strietman CT1/ Elektra MCAL + Honne;   Flair Signature Pro/Aeropress + Kinu Pheonix;  V60 + Kinu m68.

Reply
Salut,

Este pentru uz personal, acasa.
In timpul saptamanii 2-4 cafele(2 cafele una dupa alta dimineata), iar in weekend 4-6 cafele. Toate cu lapte.

Bugetul in lei intre 6000-9000. Am ales sa dau o plaja mai mare in speranta ca exista mai multe variante best value for money.

Mersi,
Alex

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)