Welcome Back Log In Create Account

Recomandare dual boiler 2500 - 5000 euro

Salut, as vrea sa trec de la Profitec pro 500, la un DB mai potent.

As vrea de principiu sa fie dotat cu:

- dual boiler cu pompa rotativa
- sa poata fi conectat la reteaua de apa si tava s-o pot lega la scurgere
- grupul sa se incalzeasca cat mai rapid, preferabil pana in 10 min.
- sa fie relativ mic/compact, nu vreau sa ocup chiar tot blatul din bucatarie
 - profilare/preinfuzie (nu tin totusi neaparat)
- per total sa fie cat mai fiabil si sa ofere bauturi de calitate

La ce m-am gandit: 

ECM Synchronika II
Profitec Pro 700 V3 - Drive
Lelit Bianca
Vibiemme Domobar Super Digitale
Rocket Bicocca
La Marzocco - Linea Mini 
Dalla Corte Studio
Ascaso Baby T Plus 
Sanremo You - asta cam depaseste bugetul cu cel putin 1k eur.

Il voi folosi la 4-6 shoturi +  2-3 cappuccino pe zi.

Voi ce parere aveti, ce sfaturi imi dati? Ati avut experiente cu astfel de modele ?
Aveti si alte sugestii ?

Multumesc!

Reply
IMHO, DC Studio sau LM Micra, nu Linea Mini (Linea Mini e mai mare, putin mai greu). Eu folosesc DC Studio cam de 3 ori pe sapt la 1 espresso dublu/zi plus 2 latte-uri si imi pare rau ca nu am trecut la grup saturat mai devreme. Ma ajuta mult dozarea volumetrica de la DC Studio pt latte-uri, nu stiu daca Micra are. Pe partea de negative, DC e cam greu, mi-ar fi greu sa il duc la revizie si sa il car singur, Micra are cu 10 kg mai putin. De asemenea, faptul ca DC are grup de 54 si pot sa pun cu cateva grame mai putin in sita ma ajuta sa gestionez mai bine consumul de cofeina.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
Salutare !
eu folosesc DC Studio de mai bine de 2 ani si sunt foarte mulțumit...nu il vad sa plece de pe blat...mai degrabă sa il las moștenire :)
Se incalzeste sub 10 min dar este si programabil, eu asa il folosesc,program de curatare automat, abur puternir,shot uri constante, se poate lega si la apa....cam ai tot ce iti poți dori. Eu il folosesc cu o rasnita WPM ZP1 fiindcă am tot timpul 6-7 cafele desfăcute. Zilnic minimul operat pe el sunt 2 espresso si 2 flat-uri.
Fara emotii poate fi o optiune, iar daca esti din București sau ai drum, un mesaj catre @razvanMB de la Dropshot si poți testa unul. 
toate cele bune !
New: Dalla Corte Studio+Niche Zero+ Timemore Nano Brew : Comandante C40 Nitro+Fellow Ekg+Hario v60
Past:Stone+Eureka turbo,Belleza Bellona+Eureka XL,Lelit Elisabeth+Pl 72, Lelit Mara X+Pl 72,Sage barista mini+Sage grinder pro

Reply
Salutare!

Dacă vrei să faci un upgrade de la Profitec Pro 500, toate espressoarele pe care le-ai menționat sunt opțiuni excelente și merită luate în considerare oricând.
Dacă ești curios să vezi și să testezi espressoarele Dalla Corte Studio și Ascaso Baby T Plus, te invit la TasteCrafters! Le avem expuse, le poți verifica în detaliu, iar dacă vrei, putem organiza chiar și o degustare.

Toate cele bune! 
Echipa TasteCrafters

Reply
Salutare !
din acest motiv recomand Tastecrafters....ai toata deschiderea din partea lor iar ca si opțiuni ai de unde alege ! :)
New: Dalla Corte Studio+Niche Zero+ Timemore Nano Brew : Comandante C40 Nitro+Fellow Ekg+Hario v60
Past:Stone+Eureka turbo,Belleza Bellona+Eureka XL,Lelit Elisabeth+Pl 72, Lelit Mara X+Pl 72,Sage barista mini+Sage grinder pro

Reply
Care este diferenta dintre Dalla Corte Studio  si  Dalla Corte Studio Aqua ?

Am vazut ca Aqua are hot water dispenser , sa inteleg ca Dalla Corte Studio are doar abur ?

Deasemnea am mai observat ca difera si design-ul Dalla Corte Studio Aqua, acesta avand 2 manometre si buton on/off cu push. 

Se poate opta pentru portafiltru de 58mm la ambele modele ?  Am vazut ca se poate sigur la Aqua ...

Exista si alte diferente intre cele doua variante Dalla Corte ?

Reply
Salutare.

@Stanciu Studio are rezervor apă, Studio Aqua se conectează la rețea. https://www.dallacorte.com/professional-...hines.html
Nu aș trece pe 58mm doar pt că sunt mai multe accesorii pe piață, dar sunt alte discuții, găsești și pe forum cât și în alte surse 49/54 vs 58.

@Grigore59 lista mea scurtă este:

ACS Vostok
DallaCorte Studio
LM Micra/Mini
Modbar AV, Mahlkonig E65 GBW, Crem One Profiler, Timemore Sculptor 078S, Fellow Ode gen2, Orea V3, Kinu Classic

Reply
Salut !
ambele se pot conecta la apa...la ambele se poate opta pentru 58mm....si Studio are doua manometre doar ca al doilea e ascuns sub capacul unde se afla rezervorul de apa.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)