Welcome Back Log In Create Account

Recomandare cutite avx cg301

Salutare!

Dețin o râșniță AVX CG301 cu cuțite Titan Pro și mă gândesc să îi fac un upgrade la SSP High Uniformity (HU). Din ce am citit, SSP HU ar trebui să ofere, printre altele, mai mult corp și o textură mai densă în ceașcă.

Problema este că nu reușesc să găsesc aceste cuțite la vânzare. Știe cineva un magazin de unde pot fi comandate și care sunt compatibile cu CG301?

Sau, în opinia voastră, ar fi mai bine să păstrez cuțitele originale și să investesc într-o râșniță conică, pentru a avea două profiluri diferite de măcinare?
Sper ca nu am dublat ceva post. Nu am gasit pe forum .
Mulțumesc!

Reply
Nu are rost, sunt copiate suficient de bine ca sa nu merite diferenta.
Care din poza crezi ca sunt SSP si care chinezesti ?

[Image: ssp-hu-vs-aliexpress-knockoff-burrs-v0-r...ae83652887]

Reply
Nu are rost sa schimb titan pro cu ssp hu ? Crezi ca au acelasi profil de gust? Nu imi dau seama din poza care e care :D dar am inteles ideea. Mulțumesc

Reply
Daca ambele au acelasi numar de zone de intrare in prebreaker (14), asta inseamna aceeasi rata de spargere, respectiv de alimentare a zonei de maruntire/calibrare, si un profil de fines similar, daca nu identic.
De asemenea, acelasi efort la axul motor, implicit turatie.
Ce factor ar putea atunci schimba macinatura asa mult incat sa rezulte o deiferenta de gust care sa conteze ?

Eu zic ca de banii aia mai curand poti lua boabe care intradevar sa simti o diferenta in ceasca...

Reply
Am inteles ideea. Mulțumesc de informație. Mi-a fost de ajutor.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)