Hello There, Guest! Login Register

Recomandare accesorii budget

Salut! Dupa cum spune si titlul am venit sa cer cateva sfaturi , am achizitionat recent un breville barista max plus si in research-ul facut am vazut ca sunt cateva accesorii pentru a scoate un shot cat mai bun sau pentru a-ti imbunatati experienta. precum wdt tool, un tamper cu arc ( in momentul de fata imi este greu sa tampez cu aceasi forta mereu si sa-l mentin drept )…etc.
Din pacate din ce am vazut site-uri de specialitate sunt destul de scumpe si nu imi permit in momentul de fata. Exista variante mai budget care sa-si faca treaba pana invat mai multe si imi permit in upgrade?

Multumesc!

Reply
La tampare este mai important nivelul decat forta, asa ca te uiti dupa tampere cu autonivelare (un arc), nu dupa cele scumpe dinamometrice, cu doua arcuri.

Cele din prima categorie le gasesti si la 70 lei daca ai rabdare sa astepti dupa ele din China
https://www.aliexpress.com/item/1005005315370412.html

Daca nu ai rabdare, platesti dublu aceasi marfa... asta daca gasesti, pentru ca nu vad decat out of stock la magazinele care vand asa ceva...

Oricum, de retinut sa le eviti pe cele fara autonivelare, adica doar dinamometrice si atat, platesti mult si tot stramb vei tampa.

Reply
Multumesc de reply! Cumva mi-a fost frica de calitatea produselor de pe aliexpress insa probabil ca aceasta frica este nefondata, am gasit cateva variante ok pe aliexpress.
   Am gasit si acest pachet de pe amazon https://www.amazon.de/dp/B0CX1N65LD?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_ct_RGB6G8Z87069SV9VZHQJ&language=en_US. 
pare ca ajunge mai repede decat pe aliexpress si imi place ca e set “ complet “

Reply
Sunt si in magazinele de specialitate accesorii practic identice cu cele de pe aliexpress, rebranduite si la preturi semnificativ mai mari. Printre altele am si tamper cu autonivelare si unealta wdt de pe aliexpress, alaturi de altele cumparate din magazine de specialitate si nu sunt diferente de calitate. Atentie insa, de pe aliexpress este recomandat sa cumperi produse marcate "choice", acestea ajung mai repede, uzual cu fancurier. Altfel daca se combina livrarea mai lenta de la ei cu posta romana, s-ar putea sa-ti doresti sa fi cumparat din magazinele de specialitate de la noi. Nu stiu daca au in stoc ce vrei sa cumperi, dar cateva produse MHW-3BOMBER gasesti si la noi, la Barashaker, pentru espressomani preturi apropiate de aliexpress.

Reply
Problema e ca MHW-3BOMBER sunt scumpe din start, facand parte din categoria de chinezi "destepti", pe care eu personal ii evit, care au invata jocul pietei, bazat pe reclama facuta de cine trebuie, reclama care cumva se regaseste in pret.
In rest nu vad nimic deosebit la produsele lor.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)