04-10-2019, 15:28
... sau conice direct si nu te mai doare capu' ... macini si carbuni ...:D ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
|
Rasnita pentru cafele mediu si putin prajite
|
:az:
(04-10-2019, 16:08)dev Wrote: La 15g retenția la o conica comercială, trebuie și rezerve de cafea de aruncat între sesiuni...
(04-10-2019, 16:12)Lyvyoo Wrote: La 53 lei / 10 kg, nu cred ca e o problema financiara retentia
(04-10-2019, 12:11)Lyvyoo Wrote: Poate le are @MyR in showroom sa faca un test de zgomot in paralel dar eu unul sunt convins ca aplecarea noastra de espressomani nu trebuie sa fie spre cativa decibeli in minus, daca or fi, pentru care sa platim si bani in plus ci mai degraba spre alte elemente cum ar fi marimea cutitelor.
, am amanat achizitia, dar dorind ca de sarbatori sa fie facuta schimbarea am vorbit cu Mosul care a zis ca ma rezolva mai repede. Mosul din RO fiind traditionalist are doar varianta alba si mi-a zis ca dureaza ceva timp (mult) sa aduca una neagra, asa ca am vorbit cu Mosul din IT care mi-a zis ca se rezolva pe negru ;). Sper sa fie un Mos serios, iar renii sa conduca sania cu grija
. In final am ramas la Atom Speciality 75, pentru dimensiunea cutitelor, viteza de rasnire, silenziozitate, dimensiuni potrivite cu mobilierul din bucatarie, retentia mica in SD(cel putin asa sustin cateva review-uri pe care le-am gasit). Am inteles ca e destul de nervoasa datorita motorului puternic raportat la greutate si se misca pe blat daca suprafata e lucioasa, sper sa rezolv daca e cazul cu niste suporti antivibratii de cauciuc. Shot-uri reusite va doresc