29-05-2026, 19:31
Am editat postarile off topic. Se scrie foarte mult off topic in ultima vreme si forumul devine greu de citit si moderat. Va rog, scrieti cu gandul la a face o postare care sa ramana interesanta si pentru cei ce ne citesc acum sau mai tarziu, nu o conversatie tip chat, altfel va trebui sa incep sa sterg din ce in ce mai mult, lucru de care m-am ferit pana acum.
In alta ordine de idei, chiar mi-am dorit sa vad ce aduce M68 fata de o rasnita ce are cutite plate si fata de alte manuale in general, asa ca am profitat de vizita lui Christian in Bucuresti si ne-am intalnit la Boiler la un cold brew. In functie de timp, sper ca luna viitoare sa ma lamuresc mai bine.
In alta ordine de idei, chiar mi-am dorit sa vad ce aduce M68 fata de o rasnita ce are cutite plate si fata de alte manuale in general, asa ca am profitat de vizita lui Christian in Bucuresti si ne-am intalnit la Boiler la un cold brew. In functie de timp, sper ca luna viitoare sa ma lamuresc mai bine.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper