Welcome Back Log In Create Account

Rasnita manuala Kingrinder K6 de vanzare

Buna ziua.

Am scos la vanzare rasnita manuala Kingrinder K6, folosita cateva luni, aproximativ 20....30 espresso la 12 grame fiecare.
Rasneste foarte ok pentru espresso( doar asta am incercat ). Se prezinta intr.o conditie excelenta atat ca estetic cat si functional, vine in cutia originala cu tot ce a venit.
Pret: 450 lei[Image: SNBQqDX.jpeg][Image: OhEAFQ7.jpeg][Image: e7iWMb9.jpeg][Image: TqencTC.jpeg][Image: pdyIDZZ.jpeg]

Reply
Salut ma intereseaza, ti am trimis pm
Flair 58 - MHW Blade R3 - MWH Cube 2.0 mini - Aeropress - Timemore B75 - Timemore Crystal Eye 02

Reply
(22-02-2025, 13:06)Flad Wrote: Salut ma intereseaza, ti am trimis pm
Salut, ti-am raspuns.

Reply
(20-02-2025, 15:14)altposesor Wrote: Buna ziua.

Am scos la vanzare rasnita manuala Kingrinder K6, folosita cateva luni, aproximativ 20....30 espresso la 12 grame fiecare.
Rasneste foarte ok pentru espresso( doar asta am incercat ). Se prezinta intr.o conditie excelenta atat ca estetic cat si functional, vine in cutia originala cu tot ce a venit.
Pret: 450 lei[Image: SNBQqDX.jpeg][Image: OhEAFQ7.jpeg][Image: e7iWMb9.jpeg][Image: TqencTC.jpeg][Image: pdyIDZZ.jpeg]
Pret nou - 420 ron

Reply
Salut, 

Ti-am lasat PM ;) Mersi Cool

Reply
(05-03-2025, 15:11)BoguP Wrote: Salut, 

Ti-am lasat PM ;) Mersi Cool

Salut, ti-am raspuns(pm)

Reply
Rasnita s-a vandut userului BoguP la pretul de 400 lei, se poate inchide, multumesc

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)