Welcome Back Log In Create Account

Rasnita de cafea Hedone Honne v1

@Mihai.B

Dar ...chiar ar merge , daca tabla este din inox , merge gravat pe un CNC un Honne stilizat asa cum au ei pe cesti... [Image: smile.gif] ...de ce nu ?...dar ...fara oglinzi de BMW si pesti de sticla... [Image: biggrin.gif] ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
glumeam cu oglinzile!
dar da...o stilizare a siglei cum au cei de la  EMC de exemplu ar arata bine :)
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Reply
Rai oameni...si permanent nemultumiti  [Image: smile.gif] ! Nici nu ne-a prezentat omul capacul inca si ...acum vreti si sigla  [Image: smile.gif] ! Ei lasa ca poate cere si 100 de euro pe gravare  [Image: angel.gif] si atunci vedem cine mai vrea !
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar
#Brewtus IV , #Honne Slim  ;   #Ibric , #MK. Vario
Accesorii ROCKET , MOTTA , IMS , Tamper dinamometric ECM , altele

Reply
Pai orice costa 50 EUR pana acum [emoji3]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
...si cu Logo...100E...si care ar fi problema , mie mi-ar place... [Image: biggrin.gif] ...dar mai asteptam un pic , doecamdata e la planseta projectul... [Image: biggrin.gif] ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
tocmai am vb cu Dragos azi. Am convenit la un design atipic. cu un singur tipogan si hopper.
fara protectie pt curea (nu exista posibilitate de prondere) si cu buton army + led rosu :)
vedem ce iese soon
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47

Reply
Va ieși ok, dar în timp vei spune că era mai bine cu 2 topogane și un hopper.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Nush' ce sa zic , cand am vorbit ultima oara cu dansii la tel. spuneau ceva de proiectare capac protectie curea si pentru slim / naked , fara topogane si hoppere si alte acareturi...am si eu un jgheab din acela pe partea dreapta , cu dozare si protectia aceea neagra de palnie , pe care insa nu le-am folosit pana acum deloc si sunt acoperite cu colantul din fabrica...dar nici nu ma gandesc sa folosesc varianta asta , incarc cu lingura mea traditionala de 7gr. - eficient , simplu , precis cu posibilitate de reglare din dozaj ... [Image: biggrin.gif] ...in eventualitatea producerii unui capac , pentru mine cel putin , reprezenta un tuning de imagine , cu ceva inox si eventual logo Honne sau Hedone sau chiar ambele si ma incanta vizual ( ..ca la Harley Davidson... [Image: cool.gif]  ) , functional ...chiar vreau sa vad cureaua tot timpul , pur si simplu imi place asa...e rustic , poate putin classic , dar sanatos si practic... [Image: biggrin.gif] ...pentru mine e ok si asa...

Reply
(26-06-2017, 11:57)Mihai.B Wrote: tocmai am vb cu Dragos azi. Am convenit la un design atipic. cu un singur tipogan si hopper.
fara protectie pt curea (nu exista posibilitate de prondere) si cu buton army + led rosu :)
vedem ce iese soon

Suna bine. Capacul, design wise, e inutil. Ledul rosu in spate, da?
acasa: rocket appartamento, honne naked, espro tamper & pitcher, acaia lunar
office: expobar hx, vst 18, fiorenzato f64, motta tamper & pitcher, hario drip scale
prev: vario mk, kinu m47

Reply
Led rosu in față lângă butonul army

Reply
(26-06-2017, 16:51)Mihai.B Wrote: Led rosu in față lângă butonul army

poze :)
office: expobar hx, vst 18, fiorenzato f64, motta tamper & pitcher, hario drip scale

Reply
Mai pe vineri asa cred
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle

Reply
Hibridul meu este almost ready to be shipped :) [Image: fd7c11ae9c2f5ed46e3ad63f2e979a42.jpg][Image: 4a22d89341fb8d2d04794c8f26c67e24.jpg]

Reply
Arata bine! In 10 ani facem intalnirea posesorilor de Honne [Image: smile.gif]

Reply
Haha. Deal

Reply
Baieti, eu am uitat sa pun ruleta pe ea. In varianta slim ce dimensiuni are Honne?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Voi adauga și eu dimensiunile in setup-ul Custome cu un hopper și un topogan.

Reply
(04-07-2017, 10:26)Lyvyoo Wrote: Baieti, eu am uitat sa pun ruleta pe ea. In varianta slim ce dimensiuni are Honne?

Salut!
Varianta slim are urmatoarele dimensiuni: 
  • H= 37 cm
  • l= 18 cm
  • L= 26 cm

Reply
vine saptamana asta rasnita cu capac?

Reply
(04-07-2017, 13:32)vladdooo Wrote: vine saptamana asta rasnita cu capac?
Salut, 
Modelul de rasnita cu capac este in productie. 
Dat fiind numarul mare de comenzi, estimam finalizarea acesteia spre sfarsitul saptamanii vitoare.
Revenim cu poze.

Reply
Nu incropiti un var si pt Monolith? [emoji3]

Reply
Acum 5 minute am reușit sa o setez și e pregătită pentru cafeaua de mâine dimineață.
Cam asa arată fără hopper și cu un singur topogan + butonul și LED-ul superluminic de la Honeywell. [Image: 5ddc1d4117333d4839dc6beadfddaee3.jpg][Image: 053dc818dc685f4b09960b771dca2d61.jpg]

Reply
Arata genial! sa o stapanesti sanatos! si multe extractii memorabile... Smile

Reply
Da chiar arata foarte bine. Eram cam sceptic plaja nu am dat jos protecțiile de inox. E ok ca și mărime și arata foarte industrial. Ceea ce îmi place.

Reply
wow, superb combo!
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
Ceva impresii noi?
Pozele pt rasnita cu capac au fost decalate pana la sfarsitul lunii  Sad : multe comenzi se pare.

Reply
Si eu astept  Wink !
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar
#Brewtus IV , #Honne Slim  ;   #Ibric , #MK. Vario
Accesorii ROCKET , MOTTA , IMS , Tamper dinamometric ECM , altele

Reply
Am intrebat daca se pot pune niste hoppere mai mici: nope

Reply
Traducere: adica n-au chef sa caute un model de hopper cu diametrul respectiv la baza...

3D print se poate orice
https://www.thingiverse.com/thing:1640076

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Si eu sunt putin dezamagit

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)