16-03-2023, 06:50
Stai putin @renatoa. Sa ne intelegem.
Eu daca pateam asa ceva cu un produs de-al meu, rezultatul era cu totul altul si imi era si rusine sincer fata de clienti.
Pierdeam si o groaza de bani, numai sa fie clientul ok.
Aici in thread sunt prezenti atat cei de la Hedone cat si cei ce au impins vanzarile, trust me.
Doi, nu este vorba de cateva bucati vandute, numai la Zalau sunt vreo 3 impinse si eu am picat la mijloc (de P....T desigur).
Eu "ma plang" aici pentru ca vorbim de o rasnita premium.
Daca era vreun Lelit PL, eu demult o sudam, ii faceam ceva si rezolvam.
La acest nivel de pret si customer service, ma asteptam demult la un anunt oficial sau o chemare in service, chiar si pe banii mei. Dar sa exista macar o optiune ...
Dar ai dreptate. Ca demult ma tot uit la ea, sa ii scot carcasa aia de deasupra si sa ii fac doua prelungiri / adaugari, pus doua curele si gata povestea. Motorul duce, daca a dus 2 ani nu?
Eu daca pateam asa ceva cu un produs de-al meu, rezultatul era cu totul altul si imi era si rusine sincer fata de clienti.
Pierdeam si o groaza de bani, numai sa fie clientul ok.
Aici in thread sunt prezenti atat cei de la Hedone cat si cei ce au impins vanzarile, trust me.
Doi, nu este vorba de cateva bucati vandute, numai la Zalau sunt vreo 3 impinse si eu am picat la mijloc (de P....T desigur).
Eu "ma plang" aici pentru ca vorbim de o rasnita premium.
Daca era vreun Lelit PL, eu demult o sudam, ii faceam ceva si rezolvam.
La acest nivel de pret si customer service, ma asteptam demult la un anunt oficial sau o chemare in service, chiar si pe banii mei. Dar sa exista macar o optiune ...
Dar ai dreptate. Ca demult ma tot uit la ea, sa ii scot carcasa aia de deasupra si sa ii fac doua prelungiri / adaugari, pus doua curele si gata povestea. Motorul duce, daca a dus 2 ani nu?
May God be with us.

la mal '' .
! Pur si simplu nu am disponibilitatea sa umblu prin targuri si cafenele , recunosc si ca dupa peste 50 de ani nevoia mea de socializare s-a redus destul de drastic...ma impac mult mai bine cu lucrarile in gradina si ''mestereala'' .