Welcome Back Log In Create Account

Rasnita Niche Zero White

Am cumparat-o din curiozitate pentru ca imi place cum arata si am vrut sa o testez. E o rasnita excelenta pentru acasa, folosita in single dose, retentie spre 0, extrem de silentioasa, nu face mizerie si e mica.
Cutite conice Mazzer de 63mm, aceleasi folosite pe Mazzer Kony.

Am folosit-o cateva luni, i-am facut rodajul cu max 10kg de cafea si e in stare perfecta, cu folia inca pe capacul ei. Vine in cutie cu tot ce a venit de la producator.

Vine foarte bine impreuna cu espressorul pe care il am la vanzare, Vibiemme.

Garantie are, nu stiu daca 1 sau 2 ani, eu am cumparat-o in februarie, este produsa in UK

Pret: 2700 lei, nu este negociabil

Predare in Corbeanca, Ilfov sau prin curier

[Image: orFKnLa.jpg][Image: WFMOld9.jpg][Image: xU1ei37.jpg]

Salut,

Gresesc eu sau aici e la acelasi pret (558 EUR)?
Gaggia Classic + PID Espressuino + steam rancillio V3 + preaheating coil + sita dus IMS + manometru + OPV Bezzerra / Ascaso I-mini i1 / tamper ESPRO 58,4 mm

Eu zic că merită. In primul rand nu mai stai cu grijă până îți ajunge din UK și în plus poți să o testezi. Acum câteva luni, înainte de a achiziționa Honne aș fi fost fericit să am aceasta oportunitate. Succes la vânzare!
Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Gene 101, Kaleido M10PRO

Acelasi, + 40 lire transportul... dar cu o garantie completa...

A mai scazut lira din ce vad, am prins-o la 5.8, multumita camatarilor...aaa bancilor. E 2900 lei cu transport in Ro acum si facuta in China, fiecare alege ce vrea.

2500 lei

As putea să-ți ofer 2200, daca ești dispus sa mai scazi prețul.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Iti cumpar eu una la 2200 lei, astept raspuns.

[Image: nFSUljL.jpg][Image: vVitOyA.jpg][Image: Qrbc0Kg.jpg][Image: 7uOhpmz.jpg][Image: O8vSJxH.jpg][Image: DQXFc0y.jpg][Image: oQH3Yrh.jpg]

Vanduta pe forum cu 2400 lei

Mulumesc!

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)